Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,221,478

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 522 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar ben Ahmet Kırtağ. 54 yaşında emekli muhasebecıyım. Karavanı kafama fena taktım. Sitelerde bununla ılgılı araştırmalar yaparken buraya takıldım. Herkese selamlar.
 

Etiketler


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba;

Ben Ayhan Toprakdeviren 1978 izmir doğumluyum bir yıllık evliyim İzmirde ikamet ediyorum Tam anlamıyla bir doğa tutkunuyum ne mutlu eşimde benim gibi :smiley: Zıpkınla ve olta ile balık avı ile uğraşıyorum ayrıca kara avcılığınıda yeni yeni merak sardım. iyi bir off road aracı yapıp gezmedik yer bırakmamak istiyorum.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selam, ben Sunay, Kizilirmak Deltasi'nda çiftçiyim, su günlerde tüm olumsuz yorumlara ragmen, LR TD5 konusunda kasinti halindeyim. Sevgiler...
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merabalar,
Ankarada ikamet ediyorum,özel bir şirkette yöneticiyim.bir 4*4 araştırırken buraya takıldım.gidemiyorum :D aranızda olmak çok güzel...
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar. Ben Ahmet Kırtağ. 1956 dogumlu emeklı muhasebecıyım. Sıtenız çok guzel tebrık edıyorum. Karavan hastalığım yuzunden sıtenıze katıldım. Yerleşik yerım Marmarıs.. Devamlı oralardaki kamp yerlerıne gunu bırlık gıdıyorum. Oralardakı karavan yaşamlarını gorduğum için, karavan merakım daha da arttı. İnşallah benım de bir motokaravanım olur. Saygılar.Herkese selamlar.
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

bu arada benden sonra gelen arkadaşlar hoş geldi sefa getirdi :smiley:
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

herkese selamlar bende istanbuldan mehmet aranıza yeni katıldım.emegi geçen tüm arkadaşlara teşekürler....
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selamun aleykum ben ayhan gıresunluyum aranızda yenıyım sız degerlı abılerımden off-road ıcın ogrenıcek cok seylerım var ınsallah aranızda bıraz off-road bılgısı asılarım kendıme hepınıze sevgıler saygılar
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

aleykümselam ayhan kardeş tam yerindesin .ustalar yardımcı olurlar.fotoğraftaki araclar hala yol alıyormu. iyi muhabetler.
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba

Adım Cengiz.. Üye olalı bir yılı geçti o zaman bir CJ5 topluyordum maalesef elimde patladı, sonra bir freelander aldım, beni aldığıma alacağıma pişman edip ocağıma incir ağacı dikti ve sün bir 97 Grand Cherokee aldım sonunda, dolayısıyla "merhaba" demeye ancak fırsat bulabildim :=))
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,274
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst