Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,357

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,965
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

az önce best fm de yapılan yayında cem arslan dan duydum ve hemen üye oldum teşekkürler cem arslan ve best fm

Etiketler

Best fm de Cem Arslanın programında sitenizden haberdar oldum hemen üye oldum,güzel paylaşımlar dilerim, bu arada kendimden bahsetmek gerekirse 44 yaşındayım, genç emekliyim,evliyim,16 yaşında oğlum var,sevgilerimle :smiley:

baggage' Alıntı:
HERKESE SELAM ADIM HAKAN SANCAR TÜM DOĞAYA GÖNÜL VERMİŞ DOSTLARLA OLMAKTAN MUTLUYUM.BİR LAND ROVER DEFENDER SEVDALISIYIM...

Arkadaşım sevdalanacak başka araba bulamadınmı? :(..Yandı gülüm keten helva.. :D :D :D..tam yerine geldin bol bol var buralarda.. ;) ;)

senolsel' Alıntı:
Herkese merhaba.
Ben Bursa'!dan Şenol SEL
1963 BUrsa doğumluyum.15 yaşında kız babasıyım.
1980 yılından beri aralıksız (Askerlik dahil) motosiklet kullanıyorum.Çok çeşitli motosiklet kullandım(Race ,choopper hariç)
Şu anda BUrsa'da bir firmada lojistik sorumlusu olarak çalışıyorum.Aynı zamanda Bursa'da kurulu bulunan bir motosiklet kulübünde yöneticiyim.
Şu anda Yamaha Brilliant Riding 125 kullanıyorum.

SaygılarımlaKASKINIZ BAŞINIZDA YOLUNUZDA FASRINIZDA AÇIK OLSUN.

topik hortlatmak gibi olacak ama dayanamadım.
ne o Yamaha Brilliant Riding 125 ybr 125 desene şuna
sen birde bmw 1200 gs falan kullansan yanına yaklaşamazdık herhalde ;D

herkese merhabalar. ben tevfik günday. 55 yaşındayım. siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat işlerimin yoğunluğu nedeniyle üye olmak şimdi nasip oldu. dış ticaret firması sahibiyim. forumdan murat can'ın vesilesiyle haberim oldu. bir defender aşığıyım. daha önce de birçok defender aracım oldu. şu anki aracımı beş yıldlır kullanıyorum, içini minik bir ev gibi yaptım.şu resim ekleme işini öğrenir öğrenmez aracımın resimlerini göndereceğim.

Merhabalar

Kendimi tanıtmaya geçmeden önce, üniversiteden (ev ve sınıf) arkadaşım sayın Mustafa TEKİNER’ e , fotoğraf makinesi almam konusundaki ısrarı ve yardımları için teşekkür ederim. Makine seçimi konusunda bizi yalnız bırakmayıp tecrübelerini bizimle paylaşan sayın Sedat AÇIL’ a ayrıca teşekkür ederim. Özellikle satıcıyı terletme konusundaki eşsiz katkılarından dolayı :smiley:. Çok iyisiniz.

Kısaca kendimi tanıtayım.Adım Osman. Trabzonluyum. İstanbul’da yaşıyorum. Bir gıda firmasının bölge ( Eminönü ) bayiliğini yapıyorum. Fotoğrafçılık ve Doğa Yürüyüşü ile ilgileniyorum. Özellikle kış mevsiminde sahada olmayı seviyorum. Forumda yazılanlara şöyle bir göz gezdirdim ve fark ettim ki; okul, askerlik, iş derken kendime zaman ayırma konusunu biraz ertelemişim. Zaten ara ara kaçıp gidiyordum bir yerlere,siz değerli insanların bilgisi ışığında öncelikle fotoğrafçılık konusundaki eksiklerimi tamamlayarak kaçışlarımı daha anlamlı bir hale getirebileceğime inanıyorum. İş gereği, gıda maddesi taşımaya uygun dizayn edilmiş 3 aracım var. Sanırım buna en çok Sedat bey memnun olacaktır :smiley:. İhtiyaç durumunda elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.Son olarak her gün ilk iş olarak (-18 C)’ yi solumak daha bir anlamlı geliyor şimdi :smiley:

İyi çalışmalar.

Osman BAŞAR

Tüm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :smiley:

trg' Alıntı:
herkese merhabalar. ben tevfik günday. 55 yaşındayım. siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat işlerimin yoğunluğu nedeniyle üye olmak şimdi nasip oldu. dış ticaret firması sahibiyim. forumdan murat can'ın vesilesiyle haberim oldu. bir defender aşığıyım. daha önce de birçok defender aracım oldu. şu anki aracımı beş yıldlır kullanıyorum, içini minik bir ev gibi yaptım.şu resim ekleme işini öğrenir öğrenmez aracımın resimlerini göndereceğim.

Abi foruma hoşgeldin :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,1020.0.html adresinde fotoğraf yükleme konusunda bir çalışma var, faydalanabilirsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR