Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,227,685

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba ben de geldim. kahramanmaraş katılımcısıyım. Fotoğraf çekmeye aşığım. gezilerden beni de haberdar ederseniz sevinirim.

Doğayı, kampı, fotoğrafı, yürümeyi seviyorsanız, Niğde -Aladağlar kampımıza katılmanızı öneririm, linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63099.0

benim adım kemal başatik 43 yaşındayım dağcılığı doğayı doğayla alakalı kısaca herşey ilgimi çeker ve kendi çapımda doğayla ve doğacılıkla ilgili tüm etkinliklere elimden geldiği kadar katılırım
burayıda bana 1993 model 1 jeepi olan arkadaş 1 sorumdan sonra tavsiye etti o na sorduğumu sizede sorayım izin verirseniz benim 1992 model jeepim var 4000 motor otomatik ben bunu toplattırır ken beynini yaktılar ve bu beyni bulmak istiyorum arabamda 40000 km yani değer uraşmaya diye düşünüyorum eğer bu konu hakında 1 bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim teşekür ederim

Merhaba

Özellikle karavan tutkunlarının burada olduğunu öğrendiğim için geldim ! Feyz almaya geldim. Emeği geçen, paylaşmayı bu kadar çok seven kıymetlilere teşekkür ederim.
Keyifle kalın...

Emir

Merhaba ben Mustafa Yalçın.Karabükte Devlet Hastenesi Acil servisinde pratisyen hekim olarak çalışmaktayım ve Safranboluda ikamet ediyorum.
4 yıl kadar dağcılık yaptım.Doğayı doğal yaşamı fazlasıyla seviyorum.son bir yıldır off roada merak saldım bi kaç tane 4*4 araç kullandım ve şu anda 1998 model 2000cc v6 bir suzuki vitara sahibiyim.

dr_musty' Alıntı:
Merhaba ben Mustafa Yalçın.Karabükte Devlet Hastenesi Acil servisinde pratisyen hekim olarak çalışmaktayım ve Safranboluda ikamet ediyorum.
4 yıl kadar dağılık yaptım.Doğayı doğal yaşamı fazlasıyla seviyorum.son bir yıldır off roada merak saldım bi kaç tane 4*4 araç kullandım ve şu anda 1998 model 2000cc v6 bir suzuki vitara sahibiyim.

ben sizi adanada biliyordum ;D

puskudar' Alıntı:
MerhabaÖzellikle karavan tutkunlarının burada olduğunu öğrendiğim için geldim ! Feyz almaya geldim. Emeği geçen, paylaşmayı bu kadar çok seven kıymetlilere teşekkür ederim.Keyifle kalın...Emir

Emir (puskudar) bey merhaba aramıza hoş geldiniz karavan ile ilgili olduğunuzu yazmışsınız yeni katılan arkadaşlar bizi sevindirir doğru adrestesiniz forumumuzun karavan bölümünde çok değerli arkadaşlarımız var karavancılık bir yaşam tarzı olmuş,bu arkadaşların bir kısmı hazr aldığı karavanları modifiye edip paylaştı bir kısmı ise sıfırdan aldığı bir panelvanı karavana her işini kendisi yaparak çevirdi ve ruhsatınıda karavana çevirdi,işin evrak vs.prosedürünü tamamıyle hallettik bir karavanın karavan oluş aşamalarının hepsini alternatifleriyle burada bulabilirsiniz ve yapacağınız el emeği karavan ile yeni sezonda dağ,yayla,göl ve deniz kenarında özgürce gezip dolaşabilir hayatın tadını çıkarabilirsiniz,sıkıştığınız noktada avatar fotoğraflarımızın yanındaki telefondan arayıp bilgi alabilirsiniz size ve tüm doğa sever dostlara telefonumuz açık paylaşmayı seven bir ekibimiz var sizleri aramızda görmek bize keyif verir kalın sağlıcakla.

bu coçuk bezi her tarafa şettırıyor nerden çıktı ...e ekmek meselesi diyelim otuna botuna dokunmayalım..ama zırt pırt anladık .işin zaten zırt pırt ta bari bana olmasın ..bu böyle bir ahval meali idi anlayan anlar beni

"lepopel" adım mustafa 1965 doğumluyum emekli uçak teknisyeniyim 1996 yılından beri LPG li araçlar kullanmaktayım. arazi araçları özellikle grand cherokee ZJ ilgi alanım. şu an zafira A 1 8 kullanmaktayım.gezmekten hoşlanırım (fırsat buldukça)

LEPOPEL' Alıntı:
"lepopel" adım mustafa 1965 doğumluyum emekli uçak teknisyeniyim 1996 yılından beri LPG li araçlar kullanmaktayım. arazi araçları özellikle grand cherokee ZJ ilgi alanım. şu an zafira A 1 8 kullanmaktayım.gezmekten hoşlanırım (fırsat buldukça)
Emeklilik için biraz erken değil mi? Hele uçak teknisyenliği için... Tam tecrübenin oturduğu zamanda...
Aramıza hoşgeldiniz...

ben adanadan murat kaplan makine mühendizim artık yeter dedim bir dört ceker aldım ve nasıl olduysa burayı buldum vitara v6 ları cok karıyorlar cok atıp tutyorlar dayanamadım 1.6 cı vitara cılara dur demeye geldim bilmedikleri makineleri artık karalamasınlar lütfen bilselerki v6 2000 motorun gücünü performansını yakıtını sesini herkese ve herşeye ragmen seviyorum v6 yı vitara v6 olsun camurdan olsun yinede degişmem 1.6 ya ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR