KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
selam tüm site sakinleri ( apt. yöneticisi gibi oldu )
33 yaşında ama yaşımdan önce var olanlara ilgisi büyük biri.
bu arada kamp, av, trap, klasik araç ve ciddi bir eski savaş gereçleri kolleksiyoncusuyum, haa birde taş plak kolleksiyonum var onuda hafife almamam gerekir,
site içindeki toplulukları kıskanmadım değil ama inanın hangisinin içinde olacağıma bir türlü karar veremiyorum hepsii hepsiii demek geliyor adamın içinden ama günlerin 86 saat hafta sonlarının 5 gün olması lazım galiba...... ;D
Gerçekten müthiş bir şey TR de satan varmı acaba böyle bir aparatı? Paylaşım için teşekkürler.
Ayrıca aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.
bursada memurum doğayı ve balık tutmayı severim bundan dolayı bende bir jeep merakı başladı ve bir 98 zj aldım jeep merakı başladıgında sitenizi öğrendimçok güzel bir yer burası forumdaki herkese de çok teşekkür çünkü her konuda yardımcı oluyorlar (benim bazı konularda bilgim yok) herkese saygılar
selam irfan benim adım OFF-ROAD yapan ortak arkadaşlar sayesinde keşfettim siteyi bugüne kadar hiç katılımım olmadı ama yavaş yavaş hoşumada gidiyor hani .
Tüm forum dostlarına selamlar.Adım Coşkun kullanıcı adımdan anlaşılacağı gibi denizciyim.Maviliklerden sıkılmadım ama doğayı ve yeşilliği ayrı bir severim.Doğada bulunmak ve gezmekten hoşlanırım.
şimdilik hoşçakalın.
Herkese iyi akşamlar. Öncelikle bu siteyi hazırlayanların ellerine kollarına sağlık.harika bir paylaşım sitesi olmuş.bende zj sahibi olmak istiyorummmmmmm.