KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ben mehmet kayış,
balıkesir bigadiç iskele kasabasında ikamet etmekteyim.
avcılığı ve gezmeyi çok severim.bu siteyi kuranlara teşekkürlerimi sunarım...
Hobaaaa açilin abiler ablalar bende geldim tavsiye üzerine girdim sayilir ilk zamanlar fazla cezbetmemişti beni ama saklivadiyi ziyaretim den sonra fotoğraflarini ve hakkında bilgiyi sadece burada bulunca harbi helal benim burda olmam lazim dedim Adım Tahir Doğa Fotoğraflari çekiyorum türkiyeyi yavaş yavaş gezenlerdenim 23 il oldu durucağimi zannetmiyorum saygilar sevgiler
Aramıza hoş geldin Tahir. Senin gibi gezip fotoğraf çeken çok arkadaş var burda, doğru yere geldin yani. Çektiğin fotoğrafları ve yazılarını bekliyoruz.
Selam dostlar;
Ben Rifat, gezmeyi seven biri olarak aranıza katılmaktan mutluyum, şimdiye kadar dünyamız üzerinde birçok yeri gördüm hedefim ölmeden görülmesi gereken 100 şeyi görmek bu nedenle fırsat buldukça biryerlere gezi yapıyoruz. Görüşme ve yazışma umuduyla sağlıcakla kalın.
merhabalar.. ben antropologum ve Iasos toplumunu çalışıyorum, bu siteye de Iasos'la ilgili bilgi ararken tesadüfen rastladım ve gerçekten çok beğendim.
merhabalar.. ben antropologum ve Iasos toplumunu çalışıyorum, bu siteye de Iasos'la ilgili bilgi ararken tesadüfen rastladım ve gerçekten çok beğendim.
Selam Hoşgeldiniz sitemize.İasos, Çanakkale Asos'u andırdı isim olarak ama farklı bir yer sanırım,Milas yakınlarındaki Karya antik kenti olsa gerek.Ben de Asos ve çevresine gitme planlarıyla meşgulüm bu aralar.Umarım sen de İasos'a gitme fırsatını bulursun yakın zamanda.Hoşçakal