çok teşekkur ederim .bireysel değilde bir grup olarak yapacağımız treking ve yürüyüşler hakkında bilgi almak istemiştim. ve sayfada gezinerek isteğime uygun bi program buldum
hepinize , ilginize çok teşekkur ederim. bu sayfayı daha önceden bulmadığım için kendime çok kızıyorum.
tayfun bey çok haklısınız , aktivite bakımından oldukça zengin bir sayfada olduğunuz için çokta şanslısınız . ben yeni buldum kenardan kenardan yürüyeceğim. Baki saygılar
İsmim Caner, yaşım 32 civarı Bodrum'da yaşıyorum. Bir çantam, bir çadır ve bir uyku tulumu sahibiyim. Şu aralar bolca bulunan boş vaktimi, ülkemizi gezip kamp yaparak değerlendirmek istiyorum. Zamanı geldiğinde de hayalim olan güney amerika turunu gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Konu hakkında az tecrübe ve bilgiye sahibim. Bu sebeple aranızdayım.
Daha detaylı tanışmak umuduyla.
Günaydın arkadaşlar,
Bugün 6 Mart Dünya Kadınlar Günü.
Dünyamızdaki tüm kadınlarının gününü kutluyorum.Ülkemiz kadınlarının daha özgür ortamda ayakları üzerinde duruyor olmalarını görmek beni mutlu ediyor.
Ülkemizin ve dünyamızın belli bölgelerinde kadına yapılan şiddetleri kınıyorum.
Varlığımızın temeli anamız,yarimiz baş tacımız olan tüm kadınların ellerini öpüyorum.
Günaydın arkadaşlar,Bugün 6 Mart Dünya Kadınlar Günü.Dünyamızdaki tüm kadınlarının gününü kutluyorum.Ülkemiz kadınlarının daha özgür ortamda ayakları üzerinde duruyor olmalarını görmek beni mutlu ediyor.Ülkemizin ve dünyamızın belli bölgelerinde kadına yapılan şiddetleri kınıyorum.Varlığımızın temeli anamız,yarimiz baş tacımız olan tüm kadınların ellerini öpüyorum.
herkese merhaba
38 yaşında, birçok şeyi pişmanlığa da yer vermeden henüz yeni yeni kavramaya çalışan, eşin dostun mesleğin kısaca hayatın tantanasından kurtuluşu iki tekerle yol yapıp fotoğraf çekmekte bulan, yol yaptıkça mutlu, durduğu yerde huzursuz olan bi adamım. kısmetse anı kolleksiyonlarını paylaşmaktır amacım. haydi rastgele..