Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,827

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba arkadaşlar
şimdilik profesyonel bir makinaya sahip değilim ancak fotoğraf çekmenin zevkini çok iyi biliyorum
elimdeki makina ise amatör dijital 10.2 samsung
dedimya şimdilik amatörüm
canım sıkıldıkça veya havada fotoğraf kokusu aldıkça bisikletime atlar neresi olursa olsun fotoğrafımı çekerim

Etiketler

merhaba arkadaşlar,
iznimin son gününde evde oturmuş nette gezerken tesadüfen gördüğüm bu siteye üye olmaktan mutluyum. çünkü ilgimi çeken tüm doğa sporları, fotoğrafçılık ve iki tekerler:smiley: hakkında(ve ilave birçok şey) çok iyi paylaşımlar var... amatör olarak yaptığım-yapmaya çalıştığım-yapmayı isteyipte istediğim ortamı yakalayamayıp beceremediğim aktivitelerde; görme-yaşama, öğrenme ve profesyonelleşebilme isteğimi, paylaşarak ve paylaşanları tanıyarak gerçekleştirmek istiyorum. burası da anladığım kadarıyla bunun için en iyi yer...
kndimi kısaca tanıtmakta icap eder: adım Mehmet, yaşım 28, aslen tokatlyım-iş icabı kırıkkale deyim. rafineri bölgesinde özel bir petrol şirketinin işletme mdryüm.
herkese selamlar...

xplosivea' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,
iznimin son gününde evde oturmuş nette gezerken tesadüfen gördüğüm bu siteye üye olmaktan mutluyum. çünkü ilgimi çeken tüm doğa sporları, fotoğrafçılık ve iki tekerler:smiley: hakkında(ve ilave birçok şey) çok iyi paylaşımlar var... amatör olarak yaptığım-yapmaya çalıştığım-yapmayı isteyipte istediğim ortamı yakalayamayıp beceremediğim aktivitelerde; görme-yaşama, öğrenme ve profesyonelleşebilme isteğimi, paylaşarak ve paylaşanları tanıyarak gerçekleştirmek istiyorum. burası da anladığım kadarıyla bunun için en iyi yer...
kndimi kısaca tanıtmakta icap eder: adım Mehmet, yaşım 28, aslen tokatlyım-iş icabı kırıkkale deyim. rafineri bölgesinde özel bir petrol şirketinin işletme mdryüm.
herkese selamlar...

Hoşgeldin Mehmet, umduğun bir çok şeyi gerçekleştirebileceğin bir yerdesin... Tadında ve keyifli zamanlar geçirmen dilediğiyle...

xplosivea' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,
herkese selamlar...
Mehmet Bey hoşgeldiniz.

Merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum sayılır.daha önce uludağ göller bölgesi fotoğraflarını ararken bulmuştum siteyi.Ama bundan sonra daha çok ziyaret edeceğim siteyi.Nedenine gelirse babam tutturmuş illa 4x4 bir araç alalım diye .bende internette araştırma yaparken mke hurdasan sitesini buldum ve burda ihaleli ve prakende satış yapıldığını öğrendim.izmire gidecekti pazartesi günü ama seymendede araç olduğunu öğrendik ve salı günü babamla birader seymene gittiler.bir baktım 91 model kasalı land roverle geri geldiler.araç tabiki çalışmıyodu ama kaporta çok sağlam lastikler idare eder.akü bitik.dün aile dosumuz olan 75 yaşında bir motor tamircisi tanıdğımız geldi ve onunla beraber arabayı toplamya başladık.Yağı değişti , filitreler değişti,mazot pompası kontrol edildi çalışıyor.marş motoru arızalı idi onu hallettik (50tl).mazotunu koyduk.sıra geldi çalıştırmaya ama malesef anahtarlarımız yok.akü yok.bizim transiten aküleri hallettik.anahtarıda tornavidayla çözdük ve biraz benzin koklatma biraz gaza pompalama derken araç çalıştı.motor şuan için saat gibi çalışıyor.aracın farları ve ışıkları çalışıyor.ama anahtar olmadığı için marş motoru devamlı çalışmakta olduğunda motor duman dumana gitti.ama marş yine basıyor sorun yok.yarın anahtar işini ve akü işini hallettikten sonra yürüyen aksam işine bakacağız.daha sonrada kaporta ve boya.biraz uzun oldu ama.anlatmak istedim.

Bizde artık land roverci olduk sayılır.Aslında 15 senedir land roverciyiz.nasıl derseniz.Arka çeki demirlerini otokara üretmekteyiz.Ayrıca u kancalar var kaldırma çekme halkası diye geçer bunlarıda otokara vermekteyiz.ihtiyacı olan olursa yardımcı oluruz.

şimdilik kalın sağlıcakla.

Emir BÖLÜKBAŞ
BURSA
5322255786

Merhabalar Emir arkadaş bizde Bursa lı sayılırız fırıncıyız 70 li yıllarda Bursa da fırıncılık yapmış babam ben Karacabey doğumluyum 32 yaşındayım şimdilerde 28 senelik Erdek liyiz babamdan kalan mesleği biz abi kardeş yapıyoruz biri odun fırını biride unlu mamüller üreten iki fırınımız var gerçi sormak istediğimi soracakken hemşeri bulunca kendimi tanıtmak istedim bende defender tutkunuyum inşallah bu yaza kadar bende ihaleded almak istiyorum forumda çok arkadaş bu yolla almış allah nasip ederse bende alacağım sende resim lerini ve yaptığınız modikasyonları paylaşırsanız sevinirim araç kaça mal oldu ne gibi yollar izlediniz hep takipteyim çok yararlı oluyor bilgiler şimdiden teşekkür ederim

Emir Bey hoşgeldiniz.Aracınız hayılı olsun.Aracınızın ilk halini ve topladıktan sonraki durumunu fotoğraflayıp bizlere de gönderirseniz mutlu oluruz.Sakıncası yoksa kaça aldığınızı öğrenebilrmiyim ? Doğum yerim Bursa Gemlik ,ama yaklaşık 40 yıldır İstanbuldayım.Sevgiler.

günaydın arkadaşlar,

aracı 3250 ye aldık izmit seymenden.
250 tl kurtarıcı parası verdik
50 tl marş motoru yanıktı o tamir edildi
10 tl yağ filitresi
10 tl mazot filitresi
40 tl 7 litre yağ
1 tl civata pul ;D
ustaya şuana kadar para vermedik iş bitince verilecek.
araç şuanda çalışır vaziyette 10 dk çalıştırdık.ama hareket ettirmedik.anahtarımız olmadığından anahtar yaptırmamız gerekiyor.ondan sonra hareket ettireceğiz.yürüyen aksama bakıldıktan sonra boya işlerine geçeceğiz inş.
şimdilik bu kadar fotoğraf makinem evde alınca resimlerini ekleyeceğim.

Bakkan' Alıntı:
Emir Bey hayırlı olsun ve kolay gelsin :smiley:

çok teşekkür ederim.

aslında amacımız kapalı kasa almaktı ama malesef seymendeki araçlar (zaten 35 adet varmış) baya hırpalanmış ve parçaları yer değiştirmiş araçlar ;D.aldığımız landı adam edelim bir tanede kapalı alacağız inş. ankara ve izmirden.

emir341907' Alıntı:
çok teşekkür ederim.

aslında amacımız kapalı kasa almaktı ama malesef seymendeki araçlar (zaten 35 adet varmış) baya hırpalanmış ve parçaları yer değiştirmiş araçlar ;D.aldığımız landı adam edelim bir tanede kapalı alacağız inş. ankara ve izmirden.
emir bey hayırlı olsun aracınız vede kolay gelsin :smiley:

selam emir bey aracınız hayırlı olsun Defender güzel araçtır. Ruhsat için müracaat ettiniz mi ettiyseniz kaç kişilik müsaade ediyorlar saygılar. Hakan doğrucan SAKARYA

Herkese selamlar,

Ben Bursa'dan Hakan. Doğa sporlarına yeni başlayan bir katılımcı olarak aranızdayım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine buradayım. İlk izlenimlerim bu sitenin bana çok faydalı olacağı yönünde....

Herkese saygılar...

merhaba arkadaslar ben barış ankarada kendi çapında inşaat ve mütaahitlik işleriyle ugraşıyorum 4x2 ve 4x4 mitsubishi arac sahibiyim doga sporlarına yeni merak sardım ama genelde yalnız takılırım bu yüzden tek başıma cıkmış oldugum gezilerde aracımla cok sorun yasadım ve bir cok yerde mahsur kaldım aracı devirdim battım cıkamadım bunun gıbı seyler zoru seven bırısıyım ama bunlar bana cok zevk veriyo aranızda olmaktan memnunum tabı kabul ederseniz. böyle güzel bir siteyi kuran ve yönetici arkadaslara cok cok tesekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR