Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,250,793

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

benimde hiç bir şeyim yoktu işe önce fotograf makinasıyla başladım sonra daglara gitmeyi seviyordum burada resimçektim şimdi araba arayışındayım bura tanbir kamp yeri gibi hoşgeldin

tarabzondan ahmet bey sizde hoşgeldiniz ben tarabzonda 2 yıl kaldım insanlarınız çok yakın ve sevecen karadeniz insanının yapısında var zaten misafir perverlik sizde hoşgeldiniz

selam arkadaşlar ben sivastan ramiz amacım bildiklerimi paylaşmak bilmediklerimi sormak genelde konularım teknik umarım sizleri sıkmam.

ramix' Alıntı:
selam arkadaşlar ben sivastan ramiz amacım bildiklerimi paylaşmak bilmediklerimi sormak genelde konularım teknik umarım sizleri sıkmam.
ramiz bey hoş geldiniz
tam yerine geldiniz acayip bilgi paylaşımı var burada
sivas grubuna adınızı yazarsanız memnun olurum
ayrıca linki takip yazarsanız çok çok güzel olur
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39856.new

( Fizi alıntısı ) selamlar! nihayet aranızdayım. 4X4'üm de, kocaman bir objektifim de, çadırım da yok. Ama çooooookkkk merakım var çok! Şimdiye kadar hep tek gezdim. bakalım çok gezmek nasıl oluyormuş
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fizi teyzen ile amcan hoş geldin deriz . Burada bütün merakları giderecek imkan var . girdikçe dostluğu anlarsın kardeşte var teyzede amcada yaşıtında.karavan bölümünede bekleriz. sağlıcakla kalın. tüm arkadaşlara hoşgeldin samsundan

merhaba ben oya
arkadasımın sayesinde bu siteyle tanıstım.site cok keyifli kurucuların eline saglık :smiley:

yeni katılan arkadaşlar umarım aradığınız herşeyi bulursunuz hoşgeldiniz...

Adım Ateş 87liyim Ankaralıyım

2001-2009 tarihleri arasında izcilikle ilgilendim (yardımcı lider-Hizmet devresi konumundayım)(deneme Lisesi izci grubu)
2006 da scuba bir yıldız aldım

Doğa sporları,Yürüyüş,kampçılık,dağcılık,scuba ilgimi çekiyor
Offroad yarışlarına fırsat buldukça izleme fırsatı buluyorum (arazi aracım olsa yarışmayı ve dağ tepe dolaşmayı isterim)

Gitiğim şehirlerde ve bulunduğum yerlerde Sony 4.1 Cyber -shot makinamla (dsc -P43) anı yakalıyorum
daha profesyonel fotoğraf makinası almayı planlıyorum fakat elimdeki makinaylada güzel çekimlerim oldu olucakta
ayrıca telsizcilik üzerinede izclik ile birlikte bir kaç deneyimim oldu

daha önceden üyeydim fakat sadece okuyan bir üyeydim

oya gezenbilire hoşgeldin siteyi gezebildinmi off road kısmınıda incele gerçi senin pek ilgini cekmeyebilir ama ;D
forastero sende hoşgeldin.

Yeni üye arkadaşlar hoşgeldiniz! keyifli ve tadında vakitler geçirmeniz dileğiyle...

Merhaba ben Emrah..

1978'liyim maliye mezunuyum,sigorta uzmanıyım,bekarım :smiley:) İstanbul'da oturuyorum. Kayak, fotoğrafçılık , kaya tırmanışı vb.ilgilendim. (Kayak hala yapıyorum)
klasik arabalar, 4x4'ler , motosikletler, tekneler herzaman ilgi alanlarımdır.

emmy' Alıntı:
Merhaba ben Emrah..

1978'liyim maliye mezunuyum,sigorta uzmanıyım,bekarım :smiley:) İstanbul'da oturuyorum. Kayak, fotoğrafçılık , kaya tırmanışı vb.ilgilendim. (Kayak hala yapıyorum)
klasik arabalar, 4x4'ler , motosikletler, tekneler herzaman ilgi alanlarımdır.

Hoşgeldin Emrah.. Bekar olman buraya üye olabilmen için yeterli :smiley: Bekarlığın sultanlık olmadığını savunanlar da var ama.. dikkat..!!

NEHİR' Alıntı:
Hoşgeldin Emrah.. Bekar olman buraya üye olabilmen için yeterli :smiley: Bekarlığın sultanlık olmadığını savunanlar da var ama.. dikkat..!!

merhaba Nehir ..
Bu arada bekarım derken yanlış anlaşılmasını istemem..herhangi bir arayış için katılmadım buraya .kesinlikle yani. yukarıda kendimden bahsederken çıkı verdi öle :smiley:
walla doğruyu söylemek gerekirse bekarlığın sultanlık tarafı ağır basıyo bence ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR