Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,010

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Site üyelerinin hepsine selam ,

1998 Jp grnd chrke 5.2 sahibi olarak siteye yeni üye oldum. Ankara'da kendi işyerim var. of road gezilerinize katılmak isterim.
86 ODTÜ maden mezunuyum, bateri çalmak, müzik dinlemek, futbol maçlarına gitmek, köpeğimle oynamak, ailece seyahat etmek,rakı balık gibi hobilerim var.
Siteyi mümkün olduğuncatakip ederek, of road gezilerine katılmayı istiyorum.

of road gezileri hakkında bilgi edinmek isterim.
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler,,,,

Zakof' Alıntı:
Site üyelerinin hepsine selam ,

1998 Jp grnd chrke 5.2 sahibi olarak siteye yeni üye oldum. Ankara'da kendi işyerim var. of road gezilerinize katılmak isterim.
86 ODTÜ maden mezunuyum, bateri çalmak, müzik dinlemek, futbol maçlarına gitmek, köpeğimle oynamak, ailece seyahat etmek,rakı balık gibi hobilerim var.
Siteyi mümkün olduğuncatakip ederek, of road gezilerine katılmayı istiyorum.

of road gezileri hakkında bilgi edinmek isterim.
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler,,,,

Tekrar merhaba...
Burada tüm etkinlikleri takip edebilirsin...;

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=267.0

slm ben Ali SARIBAL.1991 doğumluyum bursada yaşıyorum öğrenciyim ve land rover hastasıyım.buraya tanışmak istediğim bilgili abilerimden bilgi almak ve onlarla muhabbet etmek için üye oldum.:D

arkadaşlar merhabaa.ben emrahh .aranıza samsun'dan katılıyorumm(sanki yarışmaya katılıyorumm gibi oldu) aslen karabüklüyümm.balık avı,dalmak ve çadır kampıı hobilerimm arasında.bu siteyi yeniii keşfettimm ve bu yaz kamp kurmakk içinn bir bahanemm daha oldu.kamplara gidipp resim yollayan arkadaşların gezilerinii gıptaylaa okudumm..
(bu arada tanışma sayfası zor buldumm.aslında bu başlığı ana sayfanın en üstüne "tanışma" diye yeni bir başlıkla koysakk daha güzell olur diye düşünüyorumm.)

selam bende gülen.evet gülmeyi gezmeyi ailemle vakit geçirmeyi hiçbirşeye değişmem.herşeyin bir tesadüften ibaret olduna inananlardanım ki burada olmamda bir tesadüf eseridir.tokat niksarlıyım 26 yaşında sıradan bir insanım.aranıza katıldığım için çok mutluyum

merhaba arkadaşlar ben adanadan marif. bir elektronik firmasında supervizor olarak çalışmaktayım.
yaklaşık bir aydır takip edip son olarakda  bir hafta önce üye olduğum bu güzel siteyle jeep zj hastalığım sayesinde tanıştım ve inanılmaz eğlenceli vakit geçiriyorum. 
siz değerli,bilgi dolu deneyimli abilerimin yaşamış görmüş geçirmiş olduğu deneyimleri okumak, bir konudan bir diğerine atlamak inanın muntazam bir duygu bu güzel ortamdan sıkılıpda kalkmak imkansız gibi. :smiley:
ayrıca uzun zamandır gözüme sürekli çarpan hemen hemen tüm yazılarını yorumlarını okudum diyebileceğim beatrix abime ve tüm gezenbilir üyesi arkadaşlara selamlar. :D

Aramıza yeni katılan arkadaşlar Gezenbilir ailesine hoş geldiniz iyi ve güzel paylaşımlar ayağınızın tozuyla bir etkinliğe
davet edelim sizleri bu linkte herşey var kaçırmayın
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32814.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR