Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, ben Gencer. Siteyi Trekking, kampçılık gibi doğa sporlarına olan ilgimden, ve İzmir'de faaliyet gösteren klüpleri aramak amacıyla google'da yaptığım araştırmalar sonucu buldum. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Müzik bölümü öğrencisiyim. En yakın zamanda İzmir'de aktivitede bulunan klüplerin birine kendimi atmayı düşünüyorum Şu an sadece paylaşımları incelemekteyim.
Herkese merhaba. Adım Serdar. 30 yaşındayım. Geçen sene tanıştığım motosikletim(2000 model Burgman 400) ile yaşadığım tutkulu ilişkinin cicim aylarındayım. Seyahat etme arzusunu içinde barındıran ancak bu arzusunu tatmin edecek kadar fiiliyata dökememiş bir yeni üyeyim. Sayfaları okudukça gaza gelmeyi, gaza geldikçe gezmeyi, gezdikçe de yazmayı planlıyorum.
slm ben fehmi,bir motosiklet tutkunuyum,kamp yapmayı çok ama çok seviyorum yaz kış hiç fark etmiyor, her hafta sonu biryerlere kaçıyorum,yani her türlü maceraya varım,siteniz bu bu branşta harika herkese selamlar