Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,964

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba,
ben zeynep.ben sizin gezdiğiniz şekilde değil ama yaşaya yaşaya gezenler sınıfına giriyorum galiba.5 sene içinde izmirin bademler köyü,kaş ve çıralı olmak üzere 3 yerde yaşadım.bundan sonra belki muğla olabilir.bu da demek oluyorki oralarda doğa yürüyüşü bisiklet çevre tanıması likya yolu v.s zaten yaşanılıyor.şu anda çıralı-olympostayım ve bir kızım,birde seramik atölyem var.yani güzel sanatlar mezunuyum.herkese iyi günler!!

Etiketler

zeyniep' Alıntı:
merhaba,
ben zeynep.ben sizin gezdiğiniz şekilde değil ama yaşaya yaşaya gezenler sınıfına giriyorum galiba.5 sene içinde izmirin bademler köyü,kaş ve çıralı olmak üzere 3 yerde yaşadım.bundan sonra belki muğla olabilir.bu da demek oluyorki oralarda doğa yürüyüşü bisiklet çevre tanıması likya yolu v.s zaten yaşanılıyor.şu anda çıralı-olympostayım ve bir kızım,birde seramik atölyem var.yani güzel sanatlar mezunuyum.herkese iyi günler!!

Ben de iki sene önce seramik kursuna gitmiştim, bir iki eserim olmuştu, onları da aldılar elimden :smiley:. Çok zevkli bir uğraş, keşke vaktim olsa da bu alanda geliştirebilsem kendimi.

Güzel paylaşımlar dileğiyle, aramıza hoşgeldin...

gezgin043 ,
ercan süzer ,
zeyniep ,gezenbilir ailesine hoşgeldiniz........... :smiley:

katılımcı ve paylaşımcı olmak için buradayız öncelikle hoşbulduk:smiley:yalnız benim yönlendirilmeye ihtiyacım var:D
mesela h.sonu pazar günü olacak off-road için :smiley:

hoşgeldiniz melankoli35 :smiley:
izmir de iseniz biligilendirme için doğru adres Murat :smiley: yani TezzMertek...

G wagon;cular sayenizde dün 1986 300gd sahibi oldum :D acaba uğrşırmıyım başıma belamı olacak biye bakınıp dururken siteye denk geldim ve bingo!! bu sitenin üyelerinin birbirlerine yaklaşımları ve dayanışmaları beni çok etkiledi doğrusu.... gözümü karartım ve aslanı aldım arabanın aksesuarları ve kaportasıdaki üç beş çürük dışında sıkıntısı yok arabayı o kadar sevdimki onlar bile gözüme gözükmüyor.Sıkışınca başınızı ağrıtırım sağını solunu toparlayınca resimde eklerim bu arada istabulda yaşıyorum yaş 46 (kırkaltının anlamını anlamını bilen bilir) ;D herkese selam ....

tayeva aramıza hoşgeldin , şu 300gd yi biraz çabuk toparla da etkinliklerde boy göstersin , off-road için de 46 sporu diyenler de var !......... ;D

Selam güzel ülkemin güzel ınsanları .ben 11 yıldır bu inatçı keçiyle o dağ senin bu yayla benim gezer dururuz .
sloganımız benim meskenim dağlardır dağlar.
Ben Buhan Çiçek bornovada yaşarım 11 yıldır NİVA kullanrım
OFF ROAD cu arkadaşlarımın arasında
çok mutlu olacağımdan eminim.
bol çamurlu keşifler.

NİVACI , gezenbilir ailesi seni de aralarında görmekten mutluluk duyar (tabii biz de ) hoşgeldin... :smiley:

tüm arkadaşların göstermiş olduğu misafir perverliğe ve ilgiye çok teşekkürler

Selam,
Beş kişilik bir aileye uygun önce kiralık daha sonra kalıcı olacak karavan ve fiatları ,aynı zamanda tecrübeli ailelerden bilgiler.
Antalyada karavanla nerede kalınır gibi bilgilerede ihtiyacım var.Anlıyacağınız gerçekten samimi ve seviyeli bir yer olduğu için burdayım umarım hayal kırıklığı yaşamam bu sitede çünkü çocuklarla beraber takipteyiz.Teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR