Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,689

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

BEN SİTENİZE YENİ ÜYE OLDUM.BENİM BU SİTEYE ÜYE OLMAMA, SAHİP OLMAYI ÇOK ARZU ETTİĞİM BİR KARAVAN VE ONUNLA YAPMAK İSTEDİĞİM BİR DÜNYA TURU OLDU.SİTE ÜYESİ TÜM ARKADAŞLARA MERHABA DİYORUM VE YAKIN ZAMANDA KARAVAN SEÇİMİ İLE BAŞLAYACAĞIM BU SERÜVENDE TECRÜBELİ ARKADAŞLARIMIN BANA YARDIMCI OLACAĞINI UMUYORUM VE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

MK51' Alıntı:
34Hakan arkadaşım aramıza hoşgeldin... Forumumuzda keyifli geziler...
Hoşbulduk teşekkür ederim.Aranızda olmak güzel.Yeni gezide buluşmak ümidiyle :smiley:

TA2SL' Alıntı:
selam arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.
görüşmek dileğiyle
Hoşbulduk,teşekkür ederim.Umarım güvenç gezisi gibi güzel bir gezide daha hep beraber oluruz :smiley:

gezenbilirin değerli üyelerine merhaba
benim ilgi alanım karavanlar ve gezmek sanıyorum incelediğim kadarı ile bu ilgimin başka alanlarada kayacak gibi görünüyor bu arada mesleğim gereği hayatım binek araçların içinde geçti. burada gezmek zannediyorum çok zamanımı alacak.
haraketli bütün araçlar ve insanlar ilgi alanımdadır.

Merhabalar,
Ben Ziraat mühendisiyim ve Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Beşkonak köyünde(Köprülü Kanyon Milli Parkı içerisinde) Motel ve Restaurant sahibiyim.Bu siteyi doğa düşkünü arkadaşlarımın sayesinde öğrendim.Bu sitenin kurucularına siteyi kurdukları için üyelerinede bilgilerini paylaştıkları için teşekkür ederim.

Serkan

ÇEÇEN20 ,

TURTLE-34 ,

Eurymeden ,gezenbilir ailesine hoşgeldiniz iyi paylaşımlar dileğiyle........ :smiley:

ÇEÇEN20' Alıntı:
BANA HOŞGELDİN DİYEN DİYEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM VE HOŞBULDUK DİYORUM

ÇEÇEN20 ,yanlış anlama ama form gereği yazışmalarımızı daima küçük harflerle yapıyoruz , sen de bunu bu şekilde yaparsan seviniriz ,anlayışın için şimdiden teşekkürler............. :smiley:

BEN ERSİN BURSA DA YAŞIYORUM MOTOR BÖLÜMÜ OKUDUM.ÖZELLİKLE TİCARİ VE ARAZİ ARAÇLARINA ÇOK MERAKLIYIM.DEFENDER LER ÇOK İLGİMİ ÇEKİYOR.YAŞIM 39.ÖZEL SEKTÖRDE İŞÇİYİM.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR