Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,236,259

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

İkiteker'den geliyorum..Niyetim kalıcı olmak
Selamlar
Timur

Etiketler

Sayfaları karıştırırken fark ettim de ben buraya hiç bişey yazmamışım :eek:

Adım pek bilinmez queencim yada queeny gibi ifadeler kullanılır ama söyliyim hadi ben güner :D Pek bişey yapmam aslında yapamam zaman yok lakin burdayım çünkü doğayı severim mavi-yeşil nasıl da uyumludur ;)Sanırım yeterli ;D

Yeni üyelerimiz tekrardan hoşgeldiniz.... :smiley:

sular kesikti bugün:smiley:
ama posta kutunuza bakın mektup geldi artık bende aranızdayım . izmit gezisi harika idi bu arada :smiley:

Sizin gibi hayatı seven ve bu noktada buluşan insanların arasında olmaktan dolayı son derece mutluyum..umarım hep birlikte güzel maceralar paylaşırız..Ben Can İYİDİNÇ..Ankaradayım..İnşaat Mühendisiyim..

DR 800 S BIG kullanıyorum..Hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum...

merhaba bende berrak. şansa girdiğim sitenizden üye olarak ayrıldım üstüne üstlük sorduğum soruma da oldukca aydınlatıcı yanıtlar aldım.
herkese teşekkürler.

Merhaba, bu siteyi tanıdığım en iyi ve en güzel tur rehberi Özlem önerdi.
Özlemcim seni seviyoruz, bizi ne zaman götürüyorsun Doğançaya hayatım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR