Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm. zor oldu ama bende sonunda sizlerle tanışma fırsatını yakaladım. adım derya ankara ikametliyim ama gezer dolaşırım. türkiye' liyim.
mesleğim doktorluk ama profösyonel dalgıcım, iddialıyım...
sizlerle yoğun tempomdan vakit buldukça görüşmek dileğiyle
sevgiyle kalın
Selam herkeze, ben istanbul ümraniye den yüksel 35 yaşında off road ve serbest dalış delisiyim . Umarım sizlerle birgün bir gezide buluşmak ve görüşmek dileğiyle şimdilik hoşca kalın...
Selam herkeze, ben istanbul ümraniye den yüksel 35 yaşında off road ve serbest dalış delisiyim . Umarım sizlerle birgün bir gezide buluşmak ve görüşmek dileğiyle şimdilik hoşca kalın...
Merhaba;
Uzun süredir misafir olarak takip ettiğim, bu güzel site ( forum) 'ye nihayet üye olmaya karar verdim. Ben profesyonel (SAR) Arama Kurtarma görevlisiyim. Aynı zamanda TDF.Eğitmeniyim. Daha çok tanımak isteyenler, aşağıda bulunan web sitemi inceleyebilirler. Herkese mutlu ve güzel geçecek yarınlar diliyorum. Sevgi ve Saygıyla kalın.
MUSAR
www.musar.tr.gs
"Gezenbilir" üyeleri merhaba
Sitenizden bir iki gün önce bir dost tavsiyesi ile haberdar oldum, ben de bir dağ bisikletçisiyim. Yaklaşık 1,5 yıldır okuldan fırsat bulduğum zamanlarda amatör bir profesyonel olarak bu işle ilgileniyorum .
Aynı zamanda kendim de bir forum sitesi yöneticisiyim, bisiklet ile ilgili aklınızda var olabilecek her türlü soruya gezenbilir.com'da da elimden geldiği kadar yanıt vermeye çalışacağım, ancak önce final sınavlarımı atlatmam lazım .
Hoş Geldiniz. Bilgilerinize muhtacız. Bu arada benimde final sınavlarını atlatmam lazım. Bisiklet konusunda çok sorularımız olacak, özellikle yarış bisikletleri konusunda. Bende Sprick marka 17" lastikli yarış tipi bisiklet var ve orjinal ön çatalını bulamıyorum. Ama uydurma var.
Hoşgeldiniz