Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet, 29 istanbul
Doğa konulu mail listesi vasıta oldu, iyi de oldu,
site,sayfa düzeni, renkler, şablon stil sahibi ve güzel,
muhabbetleri de birlikte parlatıcaz umarım.
Selam ben Serdar yeni üyeyim tanısmak vakit oldukca gezilere katılmak isterim series 2 109 landroverim var biraz değisikleri var hybrit diyelim.....ktm 640 enduro kullanıyorum...bu siteyi hazırıyanlara tesekkurler....tum uyelere selam gorusmek uzere....
Tüm yeni üye arkadaşlar hoşgeldiniz!
Asıl biz teşekkür ederiz sizlere şeref verdiniz
Berk bey sizi de ayrıca su altı kısmına bekleriz dalgıçlar artıyor ne güzel
selam...daha yeni üye oldum. sevdim siteyi.haaa bu arada ben Bijen. hayatımı diş çekerek kazanıyorum :-\gezerek harcıyorum ;D. fotograf,bisiklet,şnorkeling,trek-kamp-tırmanış, ve özellikle motor.
transalp kullanıyorum. foto bilahere gönderilir.
site dizaynı oldukça başarılı.çok pratik ve kullanışlı,tebrik ederim vallaa.
görmediğin her yer görmeye değer vecizesi ile sizleri başbaşa bırakıyorum.saygılar.
Bu topiğe bir kez daha yazma ihtiyacı duydum.
Offroad da rekabetçi karakterde olmayıp keşfetmeyi , doğayı seven, kampa enduroya fotoğrafa dağcılığa mağaracılığa meraklı ve düzeyli yazışan bir kitle bulabileceğimi daha doğrusu bunların hepsini kapsayan bir platform bulabileceğimi hiç sanmazdım. Bu saydıklarımı tekil olarak farklı forumlarda bulsamda hepsini harmanlamış bir oluşumla karşılaşmak beni ziyadesiyle mutlu etti.
Emeği geçenlere teşekkürler...
Biz de çok teşekkür ederiz inşallah hep beraber forumumuzu hep seviyeli tutmaya devam edeceğiz. Sonuçta bu hepimizin forumu, site yöneticilerine "TEKNİK YARDIM/ Bize İletmek İstedikleriniz" başlığı altında forumla ilgili her türlü görüş ve şikayetlerinizi de aktarabilirsiniz. İlgi duyduğunuz bir doğa sporu dalının genişletilmesini veya yeni bir dal açılmasını talep edebilirsiniz.
Forumumuz kaliteli kullanıcıları barındıran, kaliteli sohbetlerin yapıldığı bir yer. Sıradan forumlardakilerin aksine burada çok daha iyi sosyalleşebilir ve daha kaliteli bilgiler edinebiliriz. Öte yandan forumumuz kullanıcılarının pek çoğu birbirini tanıması çok önemli bir özellik oluşturuyor.