Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba arkadaşlar,
İnsanın kendini kelimelere sığdırması ne kadar da zormuş ( bakın mütevazi ! kişiliğim ortaya çıkmaya başladı bile). Kendimi doğada şehirde olduğumdan çok daha iyi hisseden birisiyim. Bu nedenle trekking, kampçılık, ABC dalış, zıpkınla avlanma ( sadece karnımı-zı doyuracak kadar-asla yemiyeceğim balığı avlamam), fotografçılık gibi alanlarla uğraştım. Yeni heveslerimden birisi 4x4'ler ki bu sayede bu siteye rastladım, 3-4 ay içinde (maddi duruma bağlı) bir discovery ye sahip olmayı hayal ediyorum ( aslında gönlüm onu diyor, mantığım ve imkankarım çerçevesinde ne alırım hala bilemiyorum- bu konuda deneyimli arkadaşlardan bilgi almak isterim). İşi iyice abartıp tesadüfen onun da site üyesi olduğunu öğrendiğim, akademik dostum, Yaşar (Ergün) hocanın kuyruğuna takılıp federasyonun gerektirdiği dağcılık eğitimlrimi de tamamlamak istiyorum ( hanım boşamazsa). Sonrasında arabanın gidebildiği yere kadar gidip, saplanınca çantayı sırtlanıp, Amanoslarda istediğimiz yerde kamp atmak gibi güzel fikirlerim var... var da bakalım ne kadarına zaman bulacağız... göreceğiz.. Antakyaya yolunuz düşerse beklerim..
Herkese saygı ve sevgilerimle
Erdoğan Aslan