Herkese merhaba arkadaşlar, ben Zafer. İstanbul'luyum.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, gerçekten de bu site harika biryer diyebilirim. Tüm andrenalin düşkünleri ve doğa severler burada. Böyle bir sitede olmak ve böyle bir ortamın için de olmak harika bişey. Kuruculara teşekkürler, hayırlı olsun. Benimde ilgi alanım serbest dalış, zıpkın avı, su üstü balık avı, kara avı, kamp kurmak, doğa sporları vazgeçilmezim. Aranızda olmak isterim..
Saygılarımla; hoşçakalın, dostçakalın, herşey gönlünüzce olsun.
Tek başına doğanın olabildiğince ıssız yerlerine giden, kamp kuran ve doğa fotoğrafları çeken ve bu konuda iddiasız olarak kendini geliştirmeye çalışan, maceracı emekli bir arkadaşınızım. Yeni üye oldum ve forumu kullanmadan önce bana tavsiye edilene uyarak, hepinizi selamlıyorum.
Merhaba, ben Tuğsan. Biraz geç oldu üye olmak, aslen İSOFF'cuyum. Yaklaşık 12 senedir off-road'la uğraşmakdayım. Doğayla olan her türlü aktiviteyle ilgilenmeyi severim. Organizasyonlar da görüşmek üzere.
Kamp, karavan, doğa ilgi alanım. Bir T3 Westfalia karavanım var. İş alanım elektronik, genelde tekneler üzerine ama karavanlarla bir çok ortak noktası var.