Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,206

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ushuaia arkadaş hoşgeldiniz...

Her türlü aktivite duyuruları için Ana Sayfa'da yer alan ''ETKİNLİKLER'' bölümüne bakabilirsiniz...

Etiketler

Herkese merhaba arkadaşlar, ben Zafer. İstanbul'luyum.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, gerçekten de bu site harika biryer diyebilirim. Tüm andrenalin düşkünleri ve doğa severler burada. Böyle bir sitede olmak ve böyle bir ortamın için de olmak harika bişey. :smiley: Kuruculara teşekkürler, hayırlı olsun. Benimde ilgi alanım serbest dalış, zıpkın avı, su üstü balık avı, kara avı, kamp kurmak, doğa sporları vazgeçilmezim. Aranızda olmak isterim..

Saygılarımla; hoşçakalın, dostçakalın, herşey gönlünüzce olsun.

Selam Dostlar.

Tek başına doğanın olabildiğince ıssız yerlerine giden, kamp kuran ve doğa fotoğrafları çeken ve bu konuda iddiasız olarak kendini geliştirmeye çalışan, maceracı emekli bir arkadaşınızım. Yeni üye oldum ve forumu kullanmadan önce bana tavsiye edilene uyarak, hepinizi selamlıyorum. :smiley:

Merhaba, ben Tuğsan. Biraz geç oldu üye olmak, aslen İSOFF'cuyum. Yaklaşık 12 senedir off-road'la uğraşmakdayım. Doğayla olan her türlü aktiviteyle ilgilenmeyi severim. Organizasyonlar da görüşmek üzere.

Merhaba. Adım Süheyl.

Kamp, karavan, doğa ilgi alanım. Bir T3 Westfalia karavanım var. İş alanım elektronik, genelde tekneler üzerine ama karavanlarla bir çok ortak noktası var.

Ben Hüseyin. Siteye yeni üye oldum. Benim arayıpta bulamadığım bir site, yapanlara çok teşekkür. Her gün dolaşacağımdan emin olabilirsiniz.

Merhaba, hoşbulduk. Hakan bey sizlerin arasında olmak ve güzel konularınıza ortak olmak ayrıca çok güzel teşekkürler.

Merhaba, hoşbulduk kamp 1. Harika bir ortam var burada. Samimiyetinizin devamını dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri