Hoşgeldin sevgili ranza arkdaşım buddyim!
daha çok aktivite var sen kondisyonunu yüksek tut!
Fotoğrafını da koysaydın görseydik sırma saçları be yav
Hazelnut King' Alıntı:
Merhaba ben ilker
27 yıldır Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum.
Trabzonlu olupta doga sporlarına merak duymayan kimse yoktur.
Evimin önü deniz arkası dağ zaten kaçacak yer yok.
Bi de tabii Deep nickli arkadaşla askerde tanıştıktan sonra hayatım değişti. Trabzonun bağrından kopup taaa San Francisco lara kadar sürükledi beni bu arkadaş, yetmedi bi de salsa kursuna gittik. Sırada ne var çok merak ediyorum.
Umarım siteye renk getiririm. imza: sırma saçlı fındık kralı
kendisinden önce ordu ve trabzonda sülalesiyle tanıştığım, trabzonlu trabzonsporlu hemşehrim ilker; hoşgeldin mertin dediği gibi koy şöyle en yakışıklısından bir fotoğrafını da görelim
kısaca tanıtayım o zaman. genelde kültür turlarına katılıyorum. gitmediğim bi gap turu kaldı. gezmeyi ve doğayı severim. geçen sene kayağa başladım.gerçekten çok zevkliymiş.mali müşavirim.istanbul da yaşıyorum.
e ne olmuş yani? ben de muhasebeciyim. gitmediğim bir doğu turu kaldı.
mali müşavirler ve muhasebeciler bilanço çıkarmaktan başka şeyler de yapabiliyorlar.
gerçekten
Foruma ara ara girip geçmişe dönüp tüm konuları okumaya çalışıyorum. Hala bitiremediğimi söylesem inanır mıydınız? :
O kadar dolu dolu ki..Ben çok sevdim burayı..umarım en kısa zamanda organizasyonlardan birine katılabilirim.
bendeniz gaye..hayatını beni ıslah etmeye adamış olan kıymetli erhan(phobios) sayesinde kendimi sizlerle aynı forumda buldum.denizin ve ormanın harman olduğu yer olan antalyada eşim ve köpeğimiz şef şenpati bey ile beraber yaşayıp gidiyoruz.umarım herşey güzel olur..(yazdım bak erhan..hu hu)
çok teşekkürler efenim.erhanın işi zor değil.hocam sağolsun öğretileri ile her daim ışık saçan bir ateşböcüğü şeklinde hem bana yol gösterir hem de kendi gideceği yolu görür.fekat işi zordur gene de belki..felsefi bi platformda bu konuyu irdelemek lazım.. 8)
merhaba ben konya dan adem!..
dağcılık we kaya tırmanışıyla ugraşıyorum...
sitenizi tesadüfen buldum
gercekten çok güzel bi site olmuş,emeği geçen herkese teşekkür ediyorm!
dağlarada buluşmak dileğiyle...