Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,074

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hoşgeldin sevgili ranza arkdaşım buddyim! :smiley:
daha çok aktivite var sen kondisyonunu yüksek tut! ;)
Fotoğrafını da koysaydın görseydik sırma saçları be yav :D

Hazelnut King' Alıntı:
Merhaba ben ilker
27 yıldır Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum.
Trabzonlu olupta doga sporlarına merak duymayan kimse yoktur.
Evimin önü deniz arkası dağ zaten kaçacak yer yok.
Bi de tabii Deep nickli arkadaşla askerde tanıştıktan sonra hayatım değişti. Trabzonun bağrından kopup taaa San Francisco lara kadar sürükledi beni bu arkadaş, yetmedi bi de salsa kursuna gittik. Sırada ne var çok merak ediyorum.
Umarım siteye renk getiririm.
imza: sırma saçlı fındık kralı

kendisinden önce ordu ve trabzonda sülalesiyle tanıştığım, trabzonlu trabzonsporlu hemşehrim ilker; hoşgeldin :smiley: mertin dediği gibi koy şöyle en yakışıklısından bir fotoğrafını da görelim ;)

gözde' Alıntı:
kısaca tanıtayım o zaman. genelde kültür turlarına katılıyorum. gitmediğim bi gap turu kaldı. gezmeyi ve doğayı severim. geçen sene kayağa başladım.gerçekten çok zevkliymiş.mali müşavirim.istanbul da yaşıyorum.
mali müşavirsin ve gitmediğin bir gap turu kaldı, bravo diyorum :smiley: faaliyetlerde görüşmek üzere

yol' Alıntı:
mali müşavirsin ve gitmediğin bir gap turu kaldı, bravo diyorum :smiley: faaliyetlerde görüşmek üzere
e ne olmuş yani? ben de muhasebeciyim. gitmediğim bir doğu turu kaldı.
mali müşavirler ve muhasebeciler bilanço çıkarmaktan başka şeyler de yapabiliyorlar.
gerçekten :D

Hoşbulduuuk Queensland :smiley:)

Foruma ara ara girip geçmişe dönüp tüm konuları okumaya çalışıyorum. Hala bitiremediğimi söylesem inanır mıydınız? ::smiley:
O kadar dolu dolu ki..Ben çok sevdim burayı..umarım en kısa zamanda organizasyonlardan birine katılabilirim. :smiley:

Sevgiyle kalın,

Belgin

bendeniz gaye..hayatını beni ıslah etmeye adamış olan kıymetli erhan(phobios) sayesinde kendimi sizlerle aynı forumda buldum.denizin ve ormanın harman olduğu yer olan antalyada eşim ve köpeğimiz şef şenpati bey ile beraber yaşayıp gidiyoruz.umarım herşey güzel olur..(yazdım bak erhan..hu hu)

çok teşekkürler efenim.erhanın işi zor değil.hocam sağolsun öğretileri ile her daim ışık saçan bir ateşböcüğü şeklinde hem bana yol gösterir hem de kendi gideceği yolu görür.fekat işi zordur gene de belki..felsefi bi platformda bu konuyu irdelemek lazım.. 8)

merhaba ben konya dan adem!..
dağcılık we kaya tırmanışıyla ugraşıyorum...
sitenizi tesadüfen buldum:smiley:
gercekten çok güzel bi site olmuş,emeği geçen herkese teşekkür ediyorm!
dağlarada buluşmak dileğiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR