Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,244,394

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Gezenbilir.com Ailesine ,

welcome1.jpg

Yaprak

Etiketler

Merhaba adım Yalçın Gönül.
Mersin/ Tarsus doğumluyum 38 yaşındayım.
İstanbul Eyüp'te ikamet etmekteyim. Hurda ambalaj atıkları geri dönüşümü yapan bir şirket'te Satınalma müdürlüğü yapmaktayım.
Avcılık,motosiklet kullanmak hobilerimdir.
Aracım 2008 Nissan X Trail Dci le. (Ayrıca kross motosikletim var.)
Aracımı Off road amaçlı kullanmaya kıyamıyorum Bu yüzden 2. araç olarak Niva ,Cherokee veya Unımog tarzı bir araç alarak bu tutkumu perçinlemek istiyorum.
Çocuk denecek yaş'tan beri (İlk araç kullanmaya 13 yaşımda başladım) Otomobil,Kamyonet,Kamyon (1956 Chevrolet,1967 UAZ,1974 Bedford, Unımog diye uzar gider) tarzı araçlar kullandığım için olsa gerek, mekanik ve elektrik konularında az buçuk bilgim vardır.
GEZENBİLİR aile'sinin güzide fertleri olarak benide aranıza kabul buyurursanız,sonsuz teşekkürlerimi sunar >Hepinize şiir güzelliğinde bir yaşam dilerim<
Saygılarımla

Merhaba Yalçın ,
Gezenbilir.com Ailesine ;

welcome.gif

Off-Road bölümünden arkadaşlar seni havada kapacaklarına emin olabilirsin.
:smiley:

Off-Road bölümü ilgilisi zaten... ;) Yalçın Gönül (fishman) arkadaşım, tekrar... hoşgeldin.

Merhana arkadaşlar :smiley:

Ben Keşiş (Ercan Göçmen ). Bursadan katılıyorum aranıza . 27 yaşındayım ve 7 senedir kendi çapımızda kampçılık yapıyorum.Uludağ gibi bir masalı dinlemişken böyle bir siteden uzak duramazdım :smiley: Sitenin içeriği , düzeni ve üyelerin bilgi paylaşımı beni mest etti desem yeridir. Umarım benide aranıza kabul edersin. Sizlere bir katkım olursa ne mutlu bana.

Saygılarımla.

Keşiş' Alıntı:
Merhana arkadaşlar :smiley:

Ben Keşiş (Ercan Göçmen ). Bursadan katılıyorum aranıza . 27 yaşındayım ve 7 senedir kendi çapımızda kampçılık yapıyorum.Uludağ gibi bir masalı dinlemişken böyle bir siteden uzak duramazdım :smiley: Sitenin içeriği , düzeni ve üyelerin bilgi paylaşımı beni mest etti desem yeridir. Umarım benide aranıza kabul edersin. Sizlere bir katkım olursa ne mutlu bana.

Saygılarımla.

708-Welcome-Inner.jpg

Ercan ,

Merhabalar ;

Yeni üye oldum ve site içeriğini çok beğendim. Amatör olarak fotoğrafçılık ile uğraşıyorum.

Herkese selamlar.

Ahmet ER
P_A_N

P_A_N' Alıntı:
Merhabalar ;
Yeni üye oldum ve site içeriğini çok beğendim. Amatör olarak fotoğrafçılık ile uğraşıyorum.
Herkese selamlar.
Ahmet ER
P_A_N

Gezenbilir.com Ailesine ;

hosgeldin6yx.jpg

Ahmet ,
Yazmış olduğun mesajda kendini biraz daha tanıtırsan çok seviniriz.
Yaşın - Bulunduğun kent (her ne kadar profilinde yazıyorsa da yeni üyelerin profil inceleme imkanı yok).

Bu bilgilerin sitemizde ki arkadaşlar ile daha hızlı kaynaşmana vesile olması dileğimle,

İyi Çalışmalar.

Öz Murat.

İstanbul'da yaşıyorum , 37 yaşındayım ve fotoğfarcılığın yanında gezmeyi çok seviyorum en son gezdiğim durak Nisan ayında Doğubeyazıt & Van oldu bu geziyi tek başıma yaptım ve beklediğimden çok ama çok keyif aldım. Bundan sonraki orta vadeli gezi planım Mardin yada Doğu Karadeniz olacak sanrım .

Sevgiler
Ahmet

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR