KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba Ben Atakan Mühendisim, Petrol ve doğal Gaz mühendisi olduğum için Türkiyede hemen hemen gezmediğim yer yok gibi Tüm Doğa sporlarını seviyorum aynı zamanda savunma sporları ile ilgilenmekteyim. Mesleğim gereği Doğa ile çok fazla aşır neşirim Arabam Land cruser doğada hayatta kalma konusunda da Uzman sayılırım
Buna rekabet denilmez Murat, sadece forum adına dayanışma denir bence Elbirliği ile yeni katılan arkadaşlarımıza etkin olmaları için destek veriyoruz ben ve Mustafa Abi
merhabalar
Ben İzmir'den Hatice.
Öğretmen ve doğa severim
gezenbilire çok önceden farklı bir isimle üye olmuş. ancak hiç yazmamıştım.
Forumu, özellikle doğa yürüyüşü ve dağcılık ile ilgili bölümlerin sıkı takipçisiydim.
Bundan sonra daha sık yazmak dileğimle...
merhabalar
Ben İzmir'den Hatice.
Öğretmen ve doğa severim
Forumu, özellikle doğa yürüyüşü ve dağcılık ile ilgili bölümlerin sıkı takipçisiydim.
Bundan sonra daha sık yazılarını da okumak isteriz
Ve sanırım Murat Öz' ün ablası oluyorsun, Kaz Dağları etkinliğimiz de görüşmek üzere
ozhtc35' Alıntı:
merhabalar
Ben İzmir'den Hatice.
Öğretmen ve doğa severim
İstanbul'da yaşıyorum,aslen Rizeliyim. 19. yaşımı doldurmak üzereyim Güzellik uzmanıyım. Doğayı,hayvanları,motorsiklete binmeyi (artçı olarak , kullanmayı bilmiyorum henüz ),doğa yürüşlerini,denizi,kısaca hayattaki heyecan ve huzur veren bütün güzellikleri seviyorum :
Siteniz gerçekten çok güzel.bütün aktivitelerinize kaltılmak istiyorum