Gezilerden ve Eğitimlerden Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cogunc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,929

cogunc

Yeni Üye
Yer
istanbul
Bodeka Eğitimlerimizden
[attachment=1]

Bodeka Eğitimlerimizden
[attachment=2]

Bodeka Eğitimlerimizden
[attachment=3]

Sualtı fotoğrafçısı Alptekin Baloğlu nun Bir Balığın Gözüyle İstanbul adlı sergisinden
[attachment=4]

Amasra - İstanbul gezisinden
[attachment=5]

4288_87525283387_740448387_2029218_6903914_n.jpg

n596973298_758907_3307.jpg

000028.jpg

DSC_0097.jpg

DSC_0095.jpg

Etiketler
Ynt: Gezilerden ve Eğitimlerden Fotoğraflar

Teşekkürler Çağlar

Kayakların ip gibi dizildiği fotoğrafa da bayıldım, askeri nizam :smiley:

simurg2' Alıntı:
eğitimlerinizle ilğili dahafazla bilgi ve resim istiyoruz

Sevgili Erkan Okumuş

Eğitimlerde mümkün olduğunca fotoğraf çekmeye çalışıyoruz, eğitimleri ise mümkün olduğunca yeni eğitim almış kişilerin ağzından dinlemeyi tercih ediyoruz. Çünkü yeni eğitim almış her arkadaşın izlenimi, yorumu farklı olabiliyor. Bu konu başlığında bir iki örnek de görebilirsiniz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37112.0

Eğitimlerde nasıl bir prosedür uygulandığı, neler ve hangi konular öğretildiğini merak ediyorsanız haklısınız gezenbilirdeki başlıklar altında henüz bu konulara değinmemişiz. En kısa süre içinde bu eksiği de kapatmaya çalışacağız.

İlginize teşekkürler

Evet yukarıdaki fotolar geçmiş dönem eğitimleri ve faliyetlerden derleme diyebiliriz.

Size bir önceki (yukarıdaki) mesajımda tavsiye ettiğim eğitimle ilgili konu başlığında bir sonraki eğitim günü ile ilgili bilgi bulabilirsiniz. Ama buradan da yine bilgi vereyim.
Bodeka'nın eğtimleri prensip olarak her ayın ikinci hafta sonu yapılıyor. Çok nadiren değişiklik göstermekte. Yani prensipte 12 - 13 Eylül 2009 tarihinde yeni bir eğitim olacağını düşünebiliriz, ama tabi ki bu alınmış bir karar değil. Yakında belli olacaktır.
Yeni eğitim döneminin duyurusu yine gezenbilirde bir başlık açarak duyurulacak. Yani buradan takip edebilirsiniz. İsterseniz size özelden mesaj da atabilirim.

Görüşmek üzere

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR