"Yönetimden beklediğiniz vefa aranılan yerde mevcut, vefa konusu işlenmeye başlanırsa ne sınırı ne sonu nede muhatabı kalır
Haşmet bey, herkes empati yapmayı başarabildiği sürece herşey daha güzel olacak sadece buna inanıyorum.
Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101451.20#ixzz2sCY6cQy4"
Levent bey benim bu yazıyı başlatırken amacım zaten herkesi empati yapmasını sağlamaya çalışmaktı. Olayın sizin yada temsil ettiğiniz yönetimin üstüne dönmesi aklımdan bile geçmedi. Demokratik bir ortamda bunu tartışıp doğruyu hep birlikte bulabileceğimizi düşünüyorum.
Siteye 22 Mayıs 2007'de kayıt olmuşum ve gün başına ortalama 1,007 paylaşımla istikrarımı korumuşum. İnsanlarla sempati çerçevesinde ilişkiler kurmaya özen gösteririm, Bildiklerimi, gördüklerimi,tattıklarımı paylaşmayı burada öğrendim ve bunları sadece kendim için yaşamamaya başladım.
Yazdıklarımdan kimsenin rahatsız olmasına gerek yok, ben tam tersi bu konuya dikkat çekerek insanların empati yapmasını istedim. Ama ilginçtir ki bu yazıyı buraya yazdığımdam beri Balçova gezi yazıma sadece bir not düşüldü, O da züğürt gezençinin kızgınlık ifadeleriydi. Demek ki insanlar bana "çok konuşmayı kes, işine bak" demek istiyorlar. Empati yapmak, demokratik olmak bizim topluma pek uygun değil galiba...
Bana cevap yazan arkadaşlara bir kaç şey söylemek istiyorum;
Evliya çelebi2 Mesut bey yazılarına hiç cevap yazmadığını belirtmiş, 3 tane başlık açtığı yazısı var, "karavanın etimolojik olarak değeri","yunanistan" ve "avrupadaki 12000 karavan konaklama noktası" Bunlardan sonuncusuna 2 adet paylaşımım olmuş, diğerlerini beğeniyle incelediğimi hatırlıyorum. Ama demek ki söyleyecek bir sözüm yokmuş. Gene de benim yazılarına yazdığım 2 adet cevap bir çok gezenbilir üyesinin cevap yazma ortalamasının üstüne çıkıyor
Goldwinger Burak kardeşim de benim yazı yazmaya devam etmeme gerektiğini söylemiş, bırakmak gibi bir niyetim zaten yok...
Son söz olarak burada yazılanlar burada kalır, ben yine eski dostlarımla eskisi gibi olurum (dikkat ederseniz bir çok yazıma "dostlar" diyerek başlarım. Hepinize huzur dolu akşamlar diliyorum