Gezginlerimiz Suriye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,258

Etiketler
Ynt: Gezginlerimiz Suriye'de

şukren şukren :D

Yarın Bosna'ya gideceğim için, fotoğraflardan hiç olmassa bir kaçını yarına kadar eklemeye çalışacağım ;)

hoşbulduk :smiley::smiley:

2 yıldır sedat'tan fotoğrafla ilgili bilgi edinmek için çaba harcıyordum bu gezi benim için iyi bir eğitim geziside oldu . sedat'tan el aldık diyebiliriz:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

hoşgeldiniz arkadaşlar :smiley:

fotoğrafları zor görürüz gibime geliyor. Getirin bana SD kartlarınızı ben koyayım bari :smiley:

Ben kafadan 5 kg almışımdır ;D

yiyenbilir'i yakışacak şekilde temsil ettik :D

Hoş geldiniz.

Biliyorum yorgunsunuz ama FOTOĞRAFLAAAARRR nerede ? ;D

Ehlen ve sehlen cema-atül gezenbilir ;D ;D ;D
Keyf halek,keyyis inşallah :D :D :D

heheheh söktüm ben bu arapçayı arkadaşlar 8)

Gezi yazısını Bambina yazsın diye kararlaştırmıştık o yüzden hepimizin çektiği fotoğraflarda sevgili Bambina da ama tabiki bizimde ilavelerimiz olacaktır..
Ben hemen şunu söylemek istiyorum; 3 gün Suriye için kesinlikle çok kısa.Oraların hakkı en az 5-7 gün.
Ben 1 hafta daha Adana'da ailemin yanında olacağım ve burada internete çok sık bağlanamıyacağım için gezi notlarımı döndükten sonra paylaşabileceğim.

Ayrıca fundacım ben tartıldım ve malesef 2,5 kg almışım :( şimdi yuh yani 3 günde 2,5 kg nasıl alınır diyeceksiniz ama inanın yemeklerin fotoğraflarını gördüğünüz zaman bana hak vereceksiniz ;D ;D ;D

Hemen bir dipnot daha eklemek istiyorum;

bu gezide bize hertürlü desteği veren,kolaylık sağlayan,yolculuğa başlarken ve yolculuk sırasında her türlü sorunumuza en hızlı çözümü üreten TİTUS TUR'a ,Mehmet Ali beye,Gress hanıma ,Ömer beye ve 3 gün boyunca kahrımızı çeken,ulaşımımızı sağlayan Seyfettin Dayıya çok teşekkür ederiz....

arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım grubunuza inşallah gezilerinizede ileride bende katılma şansını bulurum..şimdilik çok zor...biri 3 biri 4 yaşında iki kızım var...neyse en azından sizi buldum...fotoğraflarınızı ve tecrübelerinizi merakla bekleyenlerden oldum....

mogzilla' Alıntı:
eşementi ebi , keyfe hoşe ? ;D

ooo Nadir abi seninle karşılıklı konuşuruz artık :D :D

KAMER ERDOĞAN MAROLD' Alıntı:
inanılır gibi değil..arapların çok hijyenik konu da pek başarılı olmadıklarını duymuştum...ama bu kadar çok yediğinize göre oralarda bayağı bir değişiklik olmuş demekki...

Belki bizim şansımız yaver gitti bilemiyorum ama biz yemek yediğimiz heryerde mutfağa girdik :D ne mutlu ki yemek yediğimiz yerlerde hijyen konusunda hiç sorunla karşılaşmadık..Mutfakların fotoğraflarınıda ekler mutlaka bambina ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR