Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi
Sevgili Sedat ve Yavuz Ç., bu sorularınıza gerçekten cevap beklemiyorsunuz herhalde. Bülent bey amacına ulaşmış ve keyifle kahvesini (belki çayını yada başka bir şeyi) içerek okuyordur bu sayfaları.
Ben Bülent Koçoğlu'nun bu forumda off-road ve Defender ile ilgili herhangi bir konuda kendisine sorulan ama onun haklı olmadığı tek bir soruya cevap verdiğini hatırlamıyorum. Yanlışım varsa kendisi düzeltir. Genelde buna benzer durumlarda zeytinyağı taktiği ile konuyu farklı bir yere çekerek ilgiyi dağıtır. Baksanıza Defender'ın güvenliği konusuyla başlayan mesele nerelere geldi. Birçok insan tüccar oldu, birçok kişi aptalın bile inanmayacağı hikayelerle itham edildi. Özü, niyeti iyi olan, iddia ettiği gibi adam gibi adam olan biri, duracağı, susacağı yeri bilir. Gerektiğinde özür diler. Kendisini seven insanların bile onu savunamaz, destekleyemez duruma geldiği bir ortamı yaratmaz. Cevap vermemekle bile suçlanmışız. Pardon işimiz gücümüz vardı sizi ihmal etmişiz Bülent Koçoğlu, kusurumuza bakmayın (biraz da ben şakayla karışık laf sokayım).
Ben turbo kardeş gibi Bülent Koçoğlu'nun da bundan keyif aldığını düşünüyorum. Maksadının, doğru bildiği için tartışmaktan ziyade, tartışmak olduğunu düşünür oldum.
Bülent bey, her mesajınıza anında cevap veremeyebilirim, panik olmayın, geç de olsa takip edip cevaplarım ama sizden ricam bunu bu başlık altında yapalım, onlarca ilgimi çekmeyen başlığı takip edip cevap vermem benim için oldukça zor.
Bu arada merak etmeyin, foruma katkımız her zamanki gibi imkanlarımız çerçevesinde sürecektir zira bu forumu sizin gibi maksadı dışında kullananlara bırakmayacak kadar değerli görüyorum.