Gezenbilir'in İki Tekerleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kbrdinc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,471

kbrdinc

Yeni Üye
Web
www.facebook.com
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle kendimi tanıtayım.2007den beri motor kullanmaya çalışan biriyim.Bayan sayımız az olsada direnmeye devam:smiley:
En son 600f 'imi sattım bu yıl bakalım neyle devam edeceğim orası henüz meçhul bakacağız:smiley:

potansiyelimizi görmek açısından aktif olarak motor kullanan ve motoru olan arkadaşlarımız kimler görebilir miyiz.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri

Merhaba Kübra, ben Elçin..
2005 yılında ilk 125 lik scooterimi aldıktan ve aktif olarak 2 yıl ehliyetsiz kullandıktan sonra ehliyetimi alınca motoru babama kaptırdım. O zamandan bu yana Eşimin yine 125 lik scooterini kullanıyorum. Vitesliye henüz geçemedim...

Arkadaşlar merhaba... Bende gecen sene yaz başı bir drz 400 sm sahibi oldum. şimdiye kadar hız merakımız biraz daha ağır basıyordu ama artık hız pekte cazip gelmiyor. Hızımızı azaltıp hareketlerimizi çoğaltmaya karar verdik. Hadi hayırlısı. Kübra hanım haftaya fuarda kendinize istediğiniz gibi bir motor bulabilirsiniz umarım. Yada en azından fikir edinirsiniz. Ben ne istediğimi nelerden hoşlandığımı düşünüp drz ye karar verdim çokta memnunum. Zaten İstanbul trafiği ancak buşekilde biraz daha zevkli hale gelir bence :D Herkese kazasız belasız sürüşler...

Merhabalar,

Bende geçenlerde Uludağ'a gidip crf250 ile biraz gezdim.Ben biraz ağır motorseviyorum kendimi daha güvende hissediyorum sanırım.Benim gönlüm bu aralar fazer'lara gidiyor ama kawasaki er6n lerde aklımdan çıkmıyor.Kararımı baharda vereceğim bu işler parayla doğru orantılı değişiyor biliyorsunuz.

Şuanki gözdem yeni aldığım bisikletim,kendisiyle büyük aşk yaşıyorum:smiley:)

Bu arada fuara gelecekler kimler,bence buluşmak kaynaşmak için güzel fırsat.Sedat Açıl size sesleniyorum:smiley:

Elçin Güner' Alıntı:
Merhaba Kübra, ben Elçin..
2005 yılında ilk 125 lik scooterimi aldıktan ve aktif olarak 2 yıl ehliyetsiz kullandıktan sonra ehliyetimi alınca motoru babama kaptırdım. O zamandan bu yana Eşimin yine 125 lik scooterini kullanıyorum. Vitesliye henüz geçemedim...

elçin merhaba,vitesli motor başka bir şey.Bazı arkadaşlar İstanbul trafiğinde külfet olarak görsede ben çok seviyorum vites atmayı ,hızlanmayı:smiley:
En kısa zamanda eş ikna edilee ve vitesli motor alınaaa:smiley:

Scooter'ın rahatlığı, viteslinin gücünü istiyonsanız Honda NC 700 Integra'ya bakın derim, yaklaşık iki senedir kullanıyorum, iki kez karadeniz turu yaptım, bu sene inşallah üçüncüyü yapacağım, hiç üzmedi, tavsiye ederim.

Shadowjedi' Alıntı:
Scooter'ın rahatlığı, viteslinin gücünü istiyonsanız Honda NC 700 Integra'ya bakın derim, yaklaşık iki senedir kullanıyorum, iki kez karadeniz turu yaptım, bu sene inşallah üçüncüyü yapacağım, hiç üzmedi, tavsiye ederim.

NC700 de takibimde olan birmotor haklısın çok güzel,ikinci ellerinin biraz ucuzlamasını bekliyorum onunda...

Uzun yol gezilerinde veya kalabalık gezilerde ağır motorsikletler kullanıcıya daha fazla güven verebilir belkide ama istanbul trafiği gibi sıkışık ve bunaltıcı trafiklerde (eger diğer araçlarla birlikte ağır ağır gitmek sizi pek rahatsız etmiyorsa o ayrı) yada arada bir trafikten çıkıp köy yollarına , orman yollarına gitmek istediğinizde bence daha rahat hareket edebilmek için hafif bir motorsiklet daha iyi olabilir diye düşünüyorum. (crf 250l, klx250, tarzı gibi) tabiyki bu zevk meselesi. Saygılar...

motoozi' Alıntı:
Uzun yol gezilerinde veya kalabalık gezilerde ağır motorsikletler kullanıcıya daha fazla güven verebilir belkide ama istanbul trafiği gibi sıkışık ve bunaltıcı trafiklerde (eger diğer araçlarla birlikte ağır ağır gitmek sizi pek rahatsız etmiyorsa o ayrı) yada arada bir trafikten çıkıp köy yollarına , orman yollarına gitmek istediğinizde bence daha rahat hareket edebilmek için hafif bir motorsiklet daha iyi olabilir diye düşünüyorum. (crf 250l, klx250, tarzı gibi) tabiyki bu zevk meselesi. Saygılar...

Crf'ler son zamanda epey tutulmaya başladı zaten bu gibi nedenlerden dolayı

tanışma başlığında sayımız oldukça fazla ancak gezenbilir adı altında motosiklet etkinlikleri olmadığı için pasifiz oldukça. önceki sene bir iki festival için buraya da göz attım , yazdım ancak genelde daha motor odaklı forumlarda (ss'lerin de popülerliğinden olsa gerek ) organize oluyor bir çok kullanıcı.

jugu' Alıntı:
tanışma başlığında sayımız oldukça fazla ancak gezenbilir adı altında motosiklet etkinlikleri olmadığı için pasifiz oldukça. önceki sene bir iki festival için buraya da göz attım , yazdım ancak genelde daha motor odaklı forumlarda (ss'lerin de popülerliğinden olsa gerek ) organize oluyor bir çok kullanıcı.

Motor topikleri biraz boş kalıyor, yazıyoruz ama sanırım motosiklet meraklısı çok olmadığından pek uğrayan olmuyor. Bu sebeplede çok yazan motorcuda yok forumda.

bir keşif...

Görüntü1023.jpg

jugu' Alıntı:

Yavaş yavaş bizde organize oluruz:smiley: oo forum sitelerinin yarısı çöp kaynıyor.Az olalım öz olalım,ama güzel olalım..Gerisi boş

merhaba arkadaşlar. 2006 ktm 640lc4 kullanıyorum.genellikle yalnız başıma uzun yolclklara çıkıyorum.istanbul şiledeyim.

Bu da benden olsun. Şimdilik kısa geziler yapıyoruz. Bu yaz İzmir-Batum sürüşümüz olacak. Arkadaş grubumuzla hazırlık yapıyoruz. Kısmetse haziran başında yollarda olacağız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR