Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 202,454
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

CJ lerin ön difflerinde bulunan keçeler tek yönlüdür. Yağın dışarı sızmasını engelleyebiliyor ama suyun içeri girmesini engelleyemiyor. Tabi uzun süre suyun içinde kalmak şartıyla. Devam suyun içinde battığım için yarım saatlik bir zaman, diff yağının bozulmasına yetiyor. Her suya girdiğimde ön diff yağını değiştiryorum. Acaba bende mi yanlışlık var. Genelde bu böyle mi ?

Etiketler

ilkantek' Alıntı:
Ön difften yağ akıyor gibime geldi :=)

Hani? nerde..? :smiley:

Resim187.jpg

Ön düzenin sökülmesi gerekiyor komple oradaki keçeye ulaşabilmek için. Ama ilk fırsatta bunu araştıracağım. Aslında aksların kovana ilk girdiği yerde hiç bir şey yok. Oraya dışardan su girişini engelleyecek bir keçe bulabilirim diye tahmin ediyorum. BU benim fikrim. Ama amerikalıların düşünemediğini biz mi düşündük acaba. Çünkü kovanın en ucunda aksın dikey hareketi olabilir, o zaman keçe filan kalmaz orada..

Yağ kaçağı yok o daha önceki bir araçtan olabilir.Çünkü bu konularda piskopat oldum.Aracın her yerine bakıyorum;koyduğum yerde önceden kontrol ediyorum.Tek sorunum yeni olduğu halde radyatörden hararet .zamanım olunca hemen çözülecek.İnşallah ama Antalya da çok yanlızım bu kalitede bir araç yapımı çok zor.Ergun abinin jeep durumunu görseniz burda bir otel sahibinde.her gün üzerinde bir deneme yapıyorlar.Bozuyorlar düzeltemiyorlaR.ben ergun abinin jeepini resimlerden görmüştüm yakından görünce ÜZÜLDÜM resimlerindeki gibi değillllllll.Ergun abimden acil yenibir kız cj bekliyorummmm.

MURAT SIMDIM' Alıntı:
Yağ kaçağı yok o daha önceki bir araçtan olabilir.Çünkü bu konularda piskopat oldum.Aracın her yerine bakıyorum;koyduğum yerde önceden kontrol ediyorum.Tek sorunum yeni olduğu halde radyatörden hararet .zamanım olunca hemen çözülecek.İnşallah ama Antalya da çok yanlızım bu kalitede bir araç yapımı çok zor.Ergun abinin jeep durumunu görseniz burda bir otel sahibinde.her gün üzerinde bir deneme yapıyorlar.Bozuyorlar düzeltemiyorlaR.ben ergun abinin jeepini resimlerden görmüştüm yakından görünce ÜZÜLDÜM resimlerindeki gibi değillllllll.Ergun abimden acil yenibir kız cj bekliyorummmm.

antalyaya satıldığını duyduğum anda bunların olacağını söylemiştim :(
ergun abinin cj'si benimde çok beğendim bir cj'idi hatta rengini değiştirisem aynısı olucak

hasan sana kolay gelsin kardeşim

Benim Cj mi Antalya kazık atıp aldı.....
Adamın göbeği direksiyona değiyormuş...
Usta direksiyon simidini üzerindeki, ortaya bağlayan kolları kesip, simidi öne almış bi santimmm....
Delirecektim, saçımı başımı yoldum, ne çare.......

Alfonse' Alıntı:
Benim Cj mi Antalya kazık atıp aldı.....
Adamın göbeği direksiyona değiyormuş...
Usta direksiyon simidini üzerindeki, ortaya bağlayan kolları kesip, simidi öne almış bi santimmm....
Delirecektim, saçımı başımı yoldum, ne çare.......

:D ) ) ilginç insanlar yaaa :smiley:

alfonso ben çok yakından gördüm hayal edilecek bir yanı yok o cjnin;öncelikle tamamıyla satılmak için toplanmış;lastikler değmesin diye coupenin şase ile bağlama yerlerinde takozlar var,yer yer çürükler,ön tamponda bir sürü delik sisler nereye takılacak bilinememiş,yürür aksam 35likler için uygun değil aks kesip debriyaş sıyırıp duruyor;ergun abi araziye bir kez çıktı debriyaj balatası bitti;yeni alan adam yolda kullanıyor onun da 2 kez debriyaj yaptırdığını biliyorum;yani üzülmeyin hayal edilecek bir yanı yoook.Ergun abi yeni bir cj alırsa bence mutlaka kendisi toplamalı bu olmamış;süslü parlak ama içi boş.

Yapmayın, etmeyin, aylardır göremediğim yavrum için böyle konuşmayın, ben onu öyle vermemiştim, Hem araziyede defalarca çıkmıştım, satmadan evvelki son gezide LOW'a geçmiyordu sadece, balata falanda yakmadım, ön tamponumda hiç delik falan yoktu, naptılar ne ettiler yavruma.....? :( :-\ :'( :'( :'(

CJ5004-1.png

[attachment=1]

2.jpg

Ergun abi yaptıklarımızın hepsi sizi yeni bir cj yaptırmaya zorlamak için Cj almalısın..................
Bu arada sislerin artık nerede duruyor bir bak,uzaktan davulun sesi güzel gelir bir de yakından baksan

MURAT SIMDIM' Alıntı:
alfonso ben çok yakından gördüm hayal edilecek bir yanı yok o cjnin;öncelikle tamamıyla satılmak için toplanmış;lastikler değmesin diye coupenin şase ile bağlama yerlerinde takozlar var,yer yer çürükler,ön tamponda bir sürü delik sisler nereye takılacak bilinememiş,yürür aksam 35likler için uygun değil aks kesip debriyaş sıyırıp duruyor;ergun abi araziye bir kez çıktı debriyaj balatası bitti;yeni alan adam yolda kullanıyor onun da 2 kez debriyaj yaptırdığını biliyorum;yani üzülmeyin hayal edilecek bir yanı yoook.Ergun abi yeni bir cj alırsa bence mutlaka kendisi toplamalı bu olmamış;süslü parlak ama içi boş.
Yahu tanımadığım birisinin aracı dıaşardan hoş gözüktü gözüme, birazda keyfi gelsin diye öyle yazdım... İrfan bey Ana kampta, yeni yani...Patır patır saydırmışsınız adamın arabasına. gereksiz buldum, kusura bakmayın
Hayal meyal kurduğum yok. Benim Cj' m vardı, tatmin oldum zaten... Ancak 4. araç olarak felan düşünürüm şimdi imkanım olsa. O da buggy niyetine...
Ben Budget koltukları çok severim, onu yazdım, ağzıma tıkadınız lafı...:smiley:

Saygılar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR