Çok mantıklı aldım teşekkürler. Kamp & Karavan a da bulup işi garantiye alsak süper olur tabi.
Hiç uğraşmayın geçen senede gittim iki fuar birbirine bağlantılı biz ikisinide dolaştık
Çok mantıklı aldım teşekkürler. Kamp & Karavan a da bulup işi garantiye alsak süper olur tabi.
Hata!
İşlem Gerçekleştirilirken Hata Oluştu. Yanlış ya da Geçersiz Promosyon Kodu Girdiniz
Bize gıcıklık yapıyor
İşlem geçmişini web geçmişini temizle yapıp yeniden dene , veya başka bir makinada deneHata!
İşlem Gerçekleştirilirken Hata Oluştu. Yanlış ya da Geçersiz Promosyon Kodu Girdiniz
Bize gıcıklık yapıyor
Bot fuarına aldım karavan fuarına alınmıyor paylastiginiz linkte hata veriyor.Hem karavan fuarına hem de bot fuarına bilet aldım. Karavan isteyenler için aşağıya link bırakıyorum
Link şimdi çalışmıyor nedense bu linkten 6 tane bilet aldım pdfler elimde mevcut ama girişte sıkıntı çıkma ihtimali var mı?
[CNR EXPO] E-BİLET - Online Fuar Bileti Satış Sitesi
Bot fuarına aldım karavan fuarına alınmıyor paylastiginiz linkte hata veriyor.
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gönderiyi düzenledim yeni bir resim attımBot fuarına aldım karavan fuarına alınmıyor paylastiginiz linkte hata veriyor.
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sene ben eşimle gittim. Yanımızda 8 ve 2,5 yaşındaki iki çocuğumuz vardı. 2 davetiye ile girdik. Çocuklar için herhangi birşey istemediler.2 yaşındaki çocuğa da almak lazım mı? Yanında velisi olsa onun davetiyesi ile girebilir mi?
2 yaşındaki çocuğa da almak lazım mı? Yanında velisi olsa onun davetiyesi ile girebilir mi?