Travis Ana Kamp Mesajlar 63 Tepkime Puanı 18 Yer İstanbul 16 Şub 2019 #17 Çok teşekkürler... Harika bir fuar olacak, umarım buradan birkaç kişiyle de tanışma fırsatımız olur.
dogasever Kamp I Mesajlar 173 Tepkime Puanı 60 16 Şub 2019 #18 Heyecanla bekliyordum, Doga da olmayi ve Gezmeyi sevenler icin cok guzel bir fuar olacak..
Ş şevket perk Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 17 Şub 2019 #19 YOL' Alıntı: Arkadaşlar kod güncellenmiştir, biletlerinizi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ...
İrfan BİTEN Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 4 Yer Tekirdağ Web www.irfanbiten.com 17 Şub 2019 #21 Ücretsiz davetiye verilemiyor. Sistem hata oluştu diyor.
İrfan BİTEN Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 4 Yer Tekirdağ Web www.irfanbiten.com 17 Şub 2019 #22 Bu ekteki yazı çıkıyor. Ekli dosyalar CNR.docx 149.5 KB · Görüntüleme: 450
C coskunb Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 17 Şub 2019 #23 Davetiye için çok teşekkür ediyorum. Fuarda görüşmek üzere.
LAWYER54 Kuvvetsiz Adalet Aciz,Adaletsiz kuvvet Zalimdir. Mesajlar 14 Tepkime Puanı 1 Yer SAKARYA 18 Şub 2019 #24 YOL' Alıntı: Bu bağlantıdan alınabiliyor olması lazım. Nasıl bir hata alıyorsunuz acaba? [CNR EXPO] E-BİLET - Online Fuar Bileti Satış Sitesi Genişletmek için tıkla ... Hata! İşlem Gerçekleştirilirken Hata Oluştu. Yanlış ya da Geçersiz Promosyon Kodu Girdiniz! Şeklinde bir hata alıyorum.
YOL' Alıntı: Bu bağlantıdan alınabiliyor olması lazım. Nasıl bir hata alıyorsunuz acaba? [CNR EXPO] E-BİLET - Online Fuar Bileti Satış Sitesi Genişletmek için tıkla ... Hata! İşlem Gerçekleştirilirken Hata Oluştu. Yanlış ya da Geçersiz Promosyon Kodu Girdiniz! Şeklinde bir hata alıyorum.
F famer Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 18 Şub 2019 #25 merhaba, promosyon kodunun doğru olduğundan emin miyiz? edit: pardon ben yanlış yapmışım, fuarda görüşürüz
merhaba, promosyon kodunun doğru olduğundan emin miyiz? edit: pardon ben yanlış yapmışım, fuarda görüşürüz
abostan Bostan Mesajlar 50 Tepkime Puanı 49 Yaş 51 Yer ankara Telsiz Çağrı Kodu TA2AAB 18 Şub 2019 #26 Bilet için teşekkürler. Fuarda görüşmek üzere. İyi bir fuar geçirmenizi dilerim
B burak12 Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 18 Şub 2019 #28 3 Mart'ta ziyaret edeceğim görüşmek üzere
İrfan BİTEN Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 4 Yer Tekirdağ Web www.irfanbiten.com 18 Şub 2019 #29 Değişen bir şey. Ayrıca üyeliğimi iptal edin lütfen. Teşekkürler
İrfan BİTEN Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 4 Yer Tekirdağ Web www.irfanbiten.com 18 Şub 2019 #30 Bilet falan verdiği yok. HATA VERMEYE DEVAM EDİYOR
yoldabirivar Kamp II Mesajlar 208 Tepkime Puanı 200 Yer yolda biri var Web yoldabirivar.wordpress.com 18 Şub 2019 #31 Az önce aldım Umarım kaliteli bir organizasyon olur
İrfan BİTEN Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 4 Yer Tekirdağ Web www.irfanbiten.com 19 Şub 2019 #32 Ha buyrun bu çıkıyor: https://bilet.cnrexpo.com/sonuc.aspx?web_id=427