gezgin adam
Ana Kamp
Çok teşekkürler.
Merhaba nasıl alabildiniz , bende sürekli hata veriyorTşk.link aktif.elinize sağlık
Çok teşekkürler..Arkadaşlar merhaba,
CNR Expo, bu sene de Boat Show'la eş zamanlı olarak 21 Şubat - 01 Mart tarihleri arasında Kamp ve Karavan fuarı Camp&Caravan Istanbul'u organize edecek. Ülkemizde karavancılık adına önemli bir adım sayılan bu fuar için CNR Expo'ya, başta Onurcan Özkan ve Duygu Özenç olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür ederiz.
Ekli dosyayı görüntüle 517716
Sektörün önde gelen markalarının yer alacağı fuarda Hall 6 ve 7 Boat Show için, Hall 5 Kamp ve Karavan Fuarı'na ayrılmış olacak.
Kamp ve karavana ilgisi olan tüm dostlarımızı bekler, şimdiden keyifli bir fuar geçirmemizi dilerim.
Fuar boyunca hem Boat Show hem de Camp&Caravan Istanbul fuarına ücretsiz giriş yapabileceğiniz davetiyelerimiz için aşağıdaki bağlantıda yer alan formu doldurmanız yeterlidir.
[CNR EXPO] GEZENBİLİR ÜYELERİNE ÖZEL ONLINE FUAR DAVETİYESİ
CNR'da görüşmek üzere
CNR Expo Fuar Merkezi'ne ulaşım bilgisi;
[CNR EXPO] Ulaşım Bilgisi
Ekli dosyayı görüntüle 517717
icin ücretsiz aktivasyon kodu gönderilmiyor hata veriyorArkadaşlar merhaba,
CNR Expo, bu sene de Boat Show'la eş zamanlı olarak 21 Şubat - 01 Mart tarihleri arasında Kamp ve Karavan fuarı Camp&Caravan Istanbul'u organize edecek. Ülkemizde karavancılık adına önemli bir adım sayılan bu fuar için CNR Expo'ya, başta Onurcan Özkan ve Duygu Özenç olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür ederiz.
Ekli dosyayı görüntüle 517716
Sektörün önde gelen markalarının yer alacağı fuarda Hall 6 ve 7 Boat Show için, Hall 5 Kamp ve Karavan Fuarı'na ayrılmış olacak.
Kamp ve karavana ilgisi olan tüm dostlarımızı bekler, şimdiden keyifli bir fuar geçirmemizi dilerim.
Fuar boyunca hem Boat Show hem de Camp&Caravan Istanbul fuarına ücretsiz giriş yapabileceğiniz davetiyelerimiz için aşağıdaki bağlantıda yer alan formu doldurmanız yeterlidir.
[CNR EXPO] GEZENBİLİR ÜYELERİNE ÖZEL ONLINE FUAR DAVETİYESİ
CNR'da görüşmek üzere
CNR Expo Fuar Merkezi'ne ulaşım bilgisi;
[CNR EXPO] Ulaşım Bilgisi
Ekli dosyayı görüntüle 517717
22 şubat cumartesi fuara gelecektim, gece saat 02:00' ye kadar davetiye alabilmek için uğraştım. Sürekli geçersiz promosyon kodu uyarısı verdi. Sizin yüzünüzden uykusuz kaldım ve sanırım bu durumda Ankara'dan yola çıkamayacağım. Madem davetiye yok bizi neden uğraştırıyorsunuz ve sinirimizi bozuyorsunuz. Yazık gerçekten çok yazık...
bot fuarı linkinden bilet aldım bununla kamp fuarına girmem mümkün mü acaba ?