Gezenbilir Yelken Eğitimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,361

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Yelken Eğitimi

comlekci' Alıntı:
4 Eylül Cumartesi günü 10:00 - 12:00 saatleri arasında Yelkenle Tanışma eğitimi yapıyoruz. Hava durumu beklentisi: 10 deniz mili Poyraz, az bulutlu, 25 derece. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için: www.comlekci.com

Ticari bir aktivitenin gezenbilir ile bağlantısı nedir? Ben de sattığım ürünleri "gezenbilir masaj aletleri" , "gezenbilir zayıflama bandı" vb. diyerek tanıtabilir miyim?
He, geçenlerde yapılan "ücretsiz tanışma seyri" gibi bir aktivitenin grup üyelerine faydası olduğu için duyurulması uygundur ama piyasada saati 20-30 TL'ye tanışma turları varken "biz bunu üyelere özel, ucuz vb. yapıyoruz" demek ne derece uygundur tartışılır..

Merhaba,
Bu organizasyon Gezenbilir bünyesinde yapılan bir etkinliktir.
Henüz derneğimizin bir yelkenli teknesi olmadığı için hizmeti anlaşmış olduğumuz bir eğitmenden almaktayız.
Türkiye' de serbest piyasa ekonomisi var. 20-30 TL' ye verilen eğitimlerle bu eğitimin aynı kefeye koymak imkansız.
Bu üyelerimiz için yaptığımız bir etkinlik. Ayrıca katılan üyelerimizden de negatif bir geri dönüş almadık.
20-30 tl' ye tanışma etkinliği düzenleyen kişilerin beklentisi yoktur belki.
Biz ilk etkinliği ücretsiz olarak düzenledik. Bir sürü kişi isim yazdırdı ama sadece 3 kişi geldi. Ek listede olanların hakkı yenmiş oldu.
Eğitmen arkadaşım ve ben zamanımızı boşa harcadık.
Şimdi ücretli yaptık ki gerçekten bu işle ilgilenenler gelsin. Lay lay lom gezmeye gelenler olmasın.
Ayrıca talep edilen fiyat eğitim almak istediğinizde toplam kurs bedelinden düşülüyor.
Kısacası amacımız üyelerimizin bu işi ciddiye almasını sağlamak.

Tabi eğitim ayrı ehliyetlendirme ayrı...
ehliyetlendirmeye dair birşey varmı pakedin içerisinde...?
Yoksa eğer 20-30tl lik tanııtım turları çok daha makul hiç olmazsa sade keyfinize bakacaksınız; amelelik kısmı olmayacak...
Sadece eğitimse eğer, ehliyetlendirme yoksa, bugün internet vasıtası ile bu eğitim paketlerini bulmak hiçte zor değil... Alacağınız 20-30 tl lik bir tanıtım tutu ilede alacağınız eğitimi teorikleştimişte olacaksınız...

by-jingless' Alıntı:
Tabi eğitim ayrı ehliyetlendirme ayrı...
ehliyetlendirmeye dair birşey varmı pakedin içerisinde...?
Yoksa eğer 20-30tl lik tanııtım turları çok daha makul hiç olmazsa sade keyfinize bakacaksınız; amelelik kısmı olmayacak...
Sadece eğitimse eğer, ehliyetlendirme yoksa, bugün internet vasıtası ile bu eğitim paketlerini bulmak hiçte zor değil... Alacağınız 20-30 tl lik bir tanıtım tutu ilede alacağınız eğitimi teorikleştimişte olacaksınız...

Merhaba,
Eğitim sonrasında ADB alabilirsiniz, sınava girerek.
Burada amaç gezip eğlenmek değil, eğitim. Yani işin keyfini süreyim diye bir şey yok.
Konuyla ilgili sorularınızın cevabını aşağıdaki link' ten bulabilirsiniz.
www.comlekci.com

arkadaşlar izmir ve civarında uykun fiyatlı yelken eğitimi veren bir grup yada kişi tanıyormusunuz ? teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.