Gezenbilir Yelken Eğitimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,361

SEVAL

www.sevalduban.com
Web
www.sevalduban.com
Bahar geldi geliyor....
Marmara denizinde hafta sonları yelkenliler kelebek gibi dolaşıyor.
Belki bu kelebeklere eşlik etmek isteyen olur diye işte size güzel bir adım.

Temel Yelken programına katıldığınızda 20 saat uygulamalı eğitimin yanında teorik online Yeni Başlayanlar İçin Yelken kursu, Her Yönüyle Yelken kitabı ve denizci bağları çalışma kiti hediyeniz! Eğitimin sonunda yelkenli bir teknede, gerek yelken gerekse motor seyrinde dümen tutabilir, rüzgara ve rotaya göre yelken ayarlarını yapabilir hale geleceksiniz.

İleri Yelken programına katıldığınızda 25 saat uygulamalı eğitimin yanında teorik online Amatör Denizci Belgesi kursu ve Amatör Denizci Elkitabı ile Resimlerle Yelken ve Arma Ayarları kitapları hediyeniz! Eğitimin sonunda motorla rıhtımdan ayrılma ve rıhtıma yanaşma, demir atıp alma, denize düşen adamı kurtarma manevralarını yapabilir, kendi yelkenlinizi ya da mürettebatsız kiraladığınız bir yelkenliyi kullanabilir hale geleceksiniz.

Fenerbahçe Marina'da bağlı olan, 26.11 feet (8.2 metre) yelkenli yatımızda hafta içi iş çıkışı ve hafta sonu en fazla 4 kişilik gruplarla Adalar ve Ataköy parkurlarında gerçekleştirilen eğitim programlarının ayrıntıları, grup açılma tarihleri, eğitim sonrası seyir seçenekleri ve merak ettikleriniz için bilgi isteyebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için:
www.comlekci.com

[attachment=2]

1.jpg

2.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Yelken Eğitimi

Merhaba Seval

13. Mayis-18. Mayis arasi Istanbul'da olucam. 15. Mayis ve 17. Mayis icin programim olmadigindan yelken programi olusturabilirim diye düsündüm. Müsait misin?

Merhaba,
Eğitim teorik ve pratik olarak veriliyor. Sanırım sizin eğitime ayırabilecek 3 gününüz var.
Programı sıkıştırmaya çalışırız. Yanlız şöyle bir sorun var. Burada olduğunuz tarihlerde rüzgar olmazsa yelkenin keyfi olmaz.

Tekrar merhaba
Yanlis formüle ettim istegimi sanirim:smiley: Ben ve kuzenim biz teori kursunu gecen sene yaptik. Onlar Istanbul'da olduklarindan arada pratikte yaptilar. O nedenle mümkünse yelkenle cikilicak olursa orda oldugum tarihlerde katilmak isterim. Hatta biz toplam 3 kisi oluyoruz zaten. Eger 15.mayis cumartesi tekne müsaitse ve rüzgar olursa cikmak isterim/isteriz...:smiley: selamlar

Yelkene ilgi duyanlar için Temmuz ayında tanıtım seyri yapmayı planlıyoruz.
İlgilenen arkadaşlar isimlerini yazarsa organizasyonu netleştirebiliriz.

Gezenbilir, yelken v diger spor dallarinda uyelerin egitim alabilmesini saglamak icin indirimli kampanyalara
onculuk v rehberlik yapabilir mi? Bir uyenin belirttigi yelken fiyatlari, her kulup v ozel girisimcinin standard fiyatlari.
Turkiye'de, herseyin oldugu gibi, sporla ilgilenmek/yapabilmek de oldukca pahali. Sagliniz, govdenize ozen gostermeniz
luks v devlete gelir saglama unsuru olarak goruluyor, sonuc ortada, patates cuvallari v bozuk sagliklar!

Shakti' Alıntı:
Gezenbilir, yelken v diger spor dallarinda uyelerin egitim alabilmesini saglamak icin indirimli kampanyalara
onculuk v rehberlik yapabilir mi? Bir uyenin belirttigi yelken fiyatlari, her kulup v ozel girisimcinin standard fiyatlari.
Turkiye'de, herseyin oldugu gibi, sporla ilgilenmek/yapabilmek de oldukca pahali. Sagliniz, govdenize ozen gostermeniz
luks v devlete gelir saglama unsuru olarak goruluyor, sonuc ortada, patates cuvallari v bozuk sagliklar!

Merhaba,
Diğer yelken okullarının kurs duyuruları "Ticari Turlar" başlığı altında yayınlanıyor.
Bu kurs Gezenbilir' in kendi iştirakı ile açtığı bir kurs. Fiyat ise piyasa şartlarına ve eğitim kalitesine göre uygun bir fiyat.

Tekne süper....Sahibi de öyle... :smiley:

Yelken ve deniz adına birşeyler yapmak isteyenler için kaçırılmaz fırsat. ;D

merhaba.. 21-22 agustosta gezıntınıze katılmak için ne yapmalıyım.? ücret politikanız ne?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.