Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 10 Mar 2008 #1 Açıklama gereği duyarsanız, mezun olduğunuz okul ve bölümünüde yazabilirsıniz Okulunuz devam ediyorsa,bitirmiş kabul ederek oylayabilirsiniz
Açıklama gereği duyarsanız, mezun olduğunuz okul ve bölümünüde yazabilirsıniz Okulunuz devam ediyorsa,bitirmiş kabul ederek oylayabilirsiniz
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 10 Mar 2008 #2 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi İstanbul/ Şile 50.yıl lisesi mezunuyum..(A.Ö.F. terk) Maalesef o kadar ...Şimdi aynı ilçede Off-Road la meşgulüm
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi İstanbul/ Şile 50.yıl lisesi mezunuyum..(A.Ö.F. terk) Maalesef o kadar ...Şimdi aynı ilçede Off-Road la meşgulüm
orsa Zirve Mesajlar 1,051 Tepkime Puanı 2 10 Mar 2008 #3 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi ardından Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi, Basım Yayım Bölümü. Bakalım okuldaş çıkacak mı?
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi ardından Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi, Basım Yayım Bölümü. Bakalım okuldaş çıkacak mı?
drares Haşmet Kalkancı Mesajlar 3,201 Tepkime Puanı 482 Yer Aydın 10 Mar 2008 #4 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Dicle Üni.,Tıp Fakültesi,
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 10 Mar 2008 #5 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi TED Ankara Koleji ve ardından ODTÜ Şehir Planlama..Ama medikal sektörde çalışıyorum ne alakaysa)))
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi TED Ankara Koleji ve ardından ODTÜ Şehir Planlama..Ama medikal sektörde çalışıyorum ne alakaysa)))
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 10 Mar 2008 #6 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi A.Ü. İktisat Fakültesi
KanyaK wish me luck. Mesajlar 721 Tepkime Puanı 16 Web www.kaanyakar.com 10 Mar 2008 #7 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi feysbuk tadında bi konu başlığı olmuş Z.K.Ü Maden Mühendisliği Bölümü
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi feysbuk tadında bi konu başlığı olmuş Z.K.Ü Maden Mühendisliği Bölümü
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 10 Mar 2008 #8 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi 1970-74 İ.T.Ü. İnşaat Fakültesi (4. sınıftan terk) 1974-79 Tatbiki Güzel Sanatlar (yeni adı M.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi) Grafik Bölümü
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi 1970-74 İ.T.Ü. İnşaat Fakültesi (4. sınıftan terk) 1974-79 Tatbiki Güzel Sanatlar (yeni adı M.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi) Grafik Bölümü
S Seprit Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 0 10 Mar 2008 #9 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi İlkokul Ted Ankara Koleji Şİmdi Gazi Anadolu Lisesinde Okuyorum seneye öss ye gireceğim
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi İlkokul Ted Ankara Koleji Şİmdi Gazi Anadolu Lisesinde Okuyorum seneye öss ye gireceğim
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 10 Mar 2008 #10 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü.
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü.
yesimus Uzun ince bir yoldayım,gidiyorum gündüz gece ... Mesajlar 41 Tepkime Puanı 0 10 Mar 2008 #11 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Trakya üniversitesi Tekstil ,Daha sonra Rusyada Bilgisayar mühendisliği ve master yaptım..
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Trakya üniversitesi Tekstil ,Daha sonra Rusyada Bilgisayar mühendisliği ve master yaptım..
ALİ KEMAL Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 0 Yer TRABZON 10 Mar 2008 #12 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi trabzon anadolu lisesi ardından ktü makina mühendisliği
dron Kamp II Mesajlar 479 Tepkime Puanı 1 Yer ANTAKYA 10 Mar 2008 #13 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi çü tıp fakültesi
C corehunn Hayat..! Mesajlar 371 Tepkime Puanı 0 Yer Dünya 11 Mar 2008 #14 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi İSTEK Uluğbey Koleji ortaokul - lise / Yıldız Teknik Üniv. Makine Mühendisliği Lisans / ODTÜ Makine Yüksek Lisans / Yeditepe İşletme MBA
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi İSTEK Uluğbey Koleji ortaokul - lise / Yıldız Teknik Üniv. Makine Mühendisliği Lisans / ODTÜ Makine Yüksek Lisans / Yeditepe İşletme MBA
CJ7V8 Aerodynamics are overrated. Mesajlar 948 Tepkime Puanı 2 Yer Tarsus 11 Mar 2008 #15 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi 1998-2004-Tarsus Amerikan Lisesi 2004-... Çukurova Üniversitesi Ziraat fakültesi Tarım Makineleri Bölümü 4.sınıf
Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi 1998-2004-Tarsus Amerikan Lisesi 2004-... Çukurova Üniversitesi Ziraat fakültesi Tarım Makineleri Bölümü 4.sınıf
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 11 Mar 2008 #16 Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Münendisliği