Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası
Sevgili dostlar merhabalar,
Burası güzel bir paylaşım ortamı ! Bizde sizlerle bazı ürünlerimizi tanıtarak paylaştık bu kampanya başlığı altında. Teşekkürler gerçekten hepinize, şuanda stoklarımız tükenmek üzere. Son belirttiğim poly kristallerde fiyatta daha agresif olmamız mümkün ama bu siteleri rakiplerde inceliyor hatta içimizde bile varlar, dolayısı ile tüm fiyatları apaçık ortaya koyamıyoruz. Ama bizden paket sistem alanlara daima daha uygun fiyatlar vermeye çalışıyoruz. Ama şunu unutmayın dostlar, biz en ucuzuz deme gibi bir iddia ile bu kampanya düzenlenmedi, ama BİZ en kaliteliyiz, bizim sistemlerimiz en sorunsuz iddiamız var. Bu kampanya sağolsun varolsun Levent Güngör beyin önayak olduğu ve aslında aklı başında ve iyi niyetli tüm dostlara yine bilgi paylaşımı amaçlı bir ücretsiz danışmanlık hizmeti, ön ayak olma, daha ucuzunu bulan abilerimize bu konuda yine değerlendirmeler yapıp buldukları ürünün uygun olup olmadığına karar verme, böylece hata yapmalarını önleme, veya buldukları ucuz ürünün işlerine yarayıp yaramayacağını değerlendirme gibi bir kampanya idi.
Dip not: (biz bize bildirilen o fiyata inebiliyor isek ne ala, inemediğim durumlarda özellikle panelde başka firmaları arayıp ürünlerinin kalitesini sorgulama adına böyle çok kişiye yardımcı olmaya çalıştım, burada şu anlaşılmasın madem inebiliyordunuz bu fiyata neden burada vermiyorsunuz, yada ilan etmiyorsunuz, yada güncellemiyorsunuz)
Benim ağzımdan bu siteden bir kişiye çıkan bir laf ne kadar kar kurtarmasada ürün bazında verdiysem, mutlaka burada ilan ederim. DOLAYISI İLE PANELLERİMİZDE 100 ve 140Watt yeni polykristal hollanda Solland hücreli tiplerde özellikle,
YENİ FİYATIMIZ: watt başına alın SİZE ÇILGIN FİYAT 1.5 Euro KDV dahildir. Çin malı hücreler ile bizim paneller farklıdır, bizim taiwan ve aslanlar gibi Türkiye üretimi ama hollanda hücreli panellerimiz ingiltereye bile ihraç edilmektedir. Alman üretimi panel stoğumuzu Ağustosta tükettik, ve ufak wattlarda şuanda üretimi yok artık bu firmanın ama 24Volt 185 Watt ve üzeri panellerde halen Solarteknik firmasının panellerini tedarik ediyoruz. Bu boyuttaki paneller ama karavanlara uygun değiller. Bu Solland Panel hücrelerimiz verimlilikleri ve her tür hava koşulunda yüksek performans sağlayan özellikleri ile inanılmaz sonuçlar veriyorlar. Ben denemeden ve emin olmadan hiçbir ürünümü satmam satamam, henüz öyle bir yeti kazanmadım inşallah ta kazanmam
).
Özellikle bu güzel sitede ben 3-5 ürün satmaktan öte çok güzel yürekli, iyi niyetli abilerimizle de tanışma imkanı buldum, zaten bu siteye geliş nedenim bu siteden bir abimizin bu sitenin size ihtiyacı var sözleri üzerinedir. Ve doğallığı ile 15 yada 20 civarı abimize yardımcı oldum. Bu kişilere mümkün olduğunca uygun fiyatlardan ürünler tedarik ettiğimi düşünüyorum, bu nedenle içim rahat. Öyle çok para falan kazanmadım ama iyi sağlam dostlar kazandığımı düşünüyorum. Beni herzaman 24 saat arayıp sorunlarını paylaşabileceklerini bilirler en azından. Bende çok çok şey öğrendim burada, birilerini kırdıysakta özür dileriz, onlarda artık affetsinler bizi.
Herşey için teşekkürler, sevgili dostlar sevgiyle kalın