GEZENBİLİR TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cesuregelim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,281

cesuregelim

cesur adımlarla..egeden..
Yer
İZMİR-Güzelbahce
28 Kasım 2012 tarihinde Denizli'ye gelmeden Tavas Kavşağında geçirmiş olduğum
ve de Karavanımı tamamen kaybetmeme vesile olan KAZA NEDENİYLE,
beni telefonla arayan ve sitemizde geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.
Bir haftayi geçen süre içerisinde karavanım'dan geriye kalan tüm toplayabildiklerimle, İstanbul'a geldim. Şu anda aynı model 1990 HYMER KARAVANI olan kızkardeşim ve eniştenin yanında
Kartal Atalar'dayım. 0216 3892593
Bu maceramın tatsız gibi görününen yüzünü değiştirerek, yine Karavan dünyasına adım atmak
umuduyla, proje geliştirerek, Cesuregelim'i ayağa kaldırmaya çalışacam..
Bu vesile ile de her türlü fikir ve öneriye açık olarak, tüm dostlara sevgi ve saygılar
sunarım.. saimsimsir@hotmail.com

Ekli dosyalar

• kaza resim 1.JPG
    kaza resim 1.JPG
    79.8 KB · Görüntüleme: 205

Etiketler
Ynt: GEZENBİLİR TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR

Saim bey tekrar geçmiş olsun,

yaşadığınız kaza iyiki size birşey olmamış dedirtecek türden. Cesuregelimi tekrar yollarda görmek dileklerimle.

Saim bey büyük geçmiş olsun.
Karavan sevdanız sürdüğü sürece,tekrar karavanlı günlerinize dönüp,gezilerinize devam edeceğinizden eminim. Önemli olan sizin sağlıklı olmanız.
Selamlarımla... Erden.

Saim bey,

Geçmiş olsun. Bende benzer bir kaza geçirip karavanı pert olmuş birisi olarak acınızı ve yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Saim abicim büyük geçmiş olsun............Sezona yine yapacağın daha güzel bir karavanla birlikte olacağımızı umuyorum....

Merhaba, Saim bey;
Gerçekten çok üzüldüm, Çok geçmiş olsun.
Keşke önceden tanışmış olsaydık,sizde tel numaram olsaydı.
Kaza yeriniz bana yakın,yardımda bulunabilmek isterdim.
Tekrar geçmiş olsun, bu kadarına şükür.
Tel numaramı özelden gönderdim.
Selamlar

İlk defa kazaya karışmış bir karavan görüyorum. Umarım bu son görüşüm olur.
Sizlere çok geçmiş olsun, resimden anlayabildiğim kadarıyla onarılabileceğini düşünüyorum...

Geçmiş olsun bir kez daha; demiştim ve yineliyorum, "mala gelsin, cana gelmesin!"

Cavid Sezen

Saim bey büyük gecmiş olsun kardeşim para her zaman bulunur ama can ve sağlık cok cok zor...

Saim bey geçmiş olsun, kaza üzücü olsa da sizin sağlığınızın iyi olması teselli edici...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR