Gezenbilir Terkos Parkurları Off-Road Gezisi (4 Mart 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,607

Deep

Zirve
Yer
İstanbul
Web
www.mertkigili.com
Arkadaşlar,

Çoğunluğa pazar uygun gibi görünüyor, geziyi pazar gününe alıyoruz
Yeri de değiştirelim Camel Trophy etabı oldukça kırıcı o yüzden rotamız yine Terkos, bu sefer farklı parkurlara gireriz
parkurlar geçen hafta olduğu gibi zorlu olacaktır, bu sebeple araçlarda çamur lastiği ve modifikasyon olması faydalı olacaktır

Pazar saat 11:00 de Kemerburgaz Shell'de buluşuyoruz

Etiketler
Kemerburgaz Parkurları Off Road Gezisi (3 Mart 2007)

Camel Trophy oldukça kırıcı, yine de denemek olası elbet. Şubat başında o rotaya girmeyi düşündük ama dağılmamak için başka bir rotadan ilerledik. O rotayı da http://www.nivatr.com/rotalar/belgrad.zip linkinden görebilirsiniz..

Ynt: Kemerburgaz Parkurları Off Road Gezisi (3 Mart 2007)

Cumartesi günleri çalışıyorum,pazar olsa daha iyi olurdu ama büyük ihtimalle gelicem.

Birde ben anadolu yakasında oturuyorum o tarafları pek bilmem kemerburgaz shell nerede ve nasıl gelebilirim tarif olursa çok memnun olurum.

Herkese saygılar;

cumartesi bende çalışıyorum ,musahit olursam gelirim.hem tanışma vesilesi olmuş olur.

Herkese selam,

Ben cumartesi - Camel Etabına gelebilirim. Lada ile girmeyi düşünüyorum.
Etap zorlayıcı ve kırıcı bir etap olacağından az araçla tamamlanması daha
kolay olacak bir özellik taşıyor duyduğum kadarıyla..

Tekrar rotayı değerlendirmek iyi olabilir. Lopez tarafı iyi olabilir düşüncesindeyim.
Geçen sefer LROt ile Lopez'e ulaşamamıştık.

Pazar günü Fotoğraf çekimlerim var...İptal etmek veya ileri bir tarihe almak için çaba sarfediyorum :smiley:)
Büyük bir ihtimalle katılacağım.

Tem'den köprüyü geçtikten sonra Kemerburgaz sapağına sapıp Kemerburgaz tabelalarını takip ederek beton yola giriyorsunuz, 3km. kadar sonra ilk sağ sapaktan, Kemerburgaz muayene istasyonu tabelasından bölünmüş yoldan tali yola çıkıyorsunuz, yokuştan aşağıya indiğinizde kemeri göreceksiniz sola doğru devam edip kemerin altından geçin bölünmüş yola gireceksiniz, 2-3 km. düz devam edin Shell'i solda göreceksiniz.

yuysal' Alıntı:
Cumartesi günleri çalışıyorum,pazar olsa daha iyi olurdu ama büyük ihtimalle gelicem.

Birde ben anadolu yakasında oturuyorum o tarafları pek bilmem kemerburgaz shell nerede ve nasıl gelebilirim tarif olursa çok memnun olurum.

Herkese saygılar;

Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (4 Mart 2007)

Arkadaşlar,

Çoğunluğa pazar uygun gibi görünüyor, geziyi pazar gününe alıyoruz
Yeri de değiştirelim Camel Trophy etabı oldukça kırıcı o yüzden rotamız yine Terkos, bu sefer farklı parkurlara gireriz
parkurlar geçen hafta olduğu gibi zorlu olacaktır, bu sebeple araçlarda çamur lastiği ve modifikasyon olması faydalı olacaktır

Pazar saat 11:00 de Kemerburgaz Shell'de buluşuyoruz

Pazar günü olması çok iyi oldu cumartesi benim için çok zor olacaktı.

Pazar 11:00 de görüşürüz.

0k-144 olan standard bir niva için parkur ne kadar uygundur?

pazar olması iyi oldu.benim araçta wrangler AT/R lastik var diş derinliği azalmış vaziyette ama yinede şansımı denemek istiyorum.

Sevgili Motoperest,

Wrangler ATR ile çamurda tutunmak zor. Direkt çamura bulanıyor ve buzda kayar gibi gidiyor hatta gidemiyor, kayıyor. Direksiyona tepki vermiyor, o derece. Ben de şansımı deneyeyim bakalım ciddi çamurda Wrangler ATR ne yapacak diye inat ettim, Delmece Yaylası'na tırmandık, her şekilde artistik patinaj yaptım, bir ara hatta yardan aşağı uçuyordum tutunamaması yüzünden, sıfır noktasından vinçleyip çıkardık.

Aklınızda bulunsun..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
hakan arpakçı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR