Ynt: Terkos Kemerburgaz Offroad Gezisi (20 Mayıs 2007)
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar...Her zamanki gibi çok güzel bir gün geçirmişsiniz...Gerçektende aranıza katılacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum...Fotoğraflar için hepinize teşekkürler...
Saat 17-18 arası tam çaylarımızdan son yudumlarımızı alırken , gök gürlemeye başlıyor ve biz toplanana kadar sağanak yağmur bindiriyor.Bu resmi kamera bozulduğundan cep tel ile çektim.onun için yağan yağmur pek belli olmuyor.
Soldan sağa : Niva ile deccal ( Sümer ve eşi ) , Vitara ile yücel ( Yücel ve eşi ) , Pajero ile yuysal ( Yüksel ve eşi ile Batuhan ve Nihan adlı şirineler ) , U406 ile ilkere ( İlker ve eşi ) , U404S ile mogzilla's (ful kadro ) ve Enduro ile Aytuğ ve Su
Öğle vekti girdiğimiz kupkuru toprak yol çıkışta bu hale gelmişti.Asfalt yola çıkışta son engel olan bu toprak yığınından tüm araçlar başarı ile geçtiler.Ama maalesef bendeki resimler bu kadar.
Pikniğiniz çok güzel olmuş..kıskandım..Eşime gel bak resimlere neleri kaçırdık dedim... üzüldü.
Epeydir görmediğim annemle babamı Şleye götürdüğüm için gelemedim.. aslında onlarıda oraya getirebilirdim..tam family)
İnşallah böyle gezi için sonbarı beklemezsiniz..daha sizlerle tanışamadım..benim size off road hakkında daha çok sorum olacak..inşallah bıkmazsınız)
Yüksel arkadaşım..Akçakese'ye gidersen haberim olsun...bi yerde buluşup tanışırız...sahilden Ağva ya yemek yemeğe giderken, sizin oradan geçtik aklıma geldin
bu gezide bizlerden güler yüzlerini ve mangal ateşlerini esirgemen bütün gezenbilir.com offroad "ailesine" teşekkür ediyorum. İlk defa arazide bu kadar güvenle herhangi bir yere saplanıp kalmayacagımı bilerekden araç kullandım.
Selam herkese
Yine keyifli bir pazar gününü geride bıraktık.Piknik gezimiz güzel bir havada başlayıp yine güzel yağmurlu bir havada son buldu
Fakat benim bir sorunum var arkadaşlar;
Ben bu günden hiçbirşey anlamadım ne zaman gittik nezaman yedik ne zaman döndük vallahi anlamadım : fotograf çekmek bile aklıma gelmedi en son giderken bir iki foto çektim okadar. Onlarıda biraz sonra yollamaya çalışıcam
En kısa zamanda daha kalabalık bir şekilde tekrarlamalıyız ;D ;D
Teşekkür aderim Uğur abi İnşallah iyi günlerde kullanmak nasib olur.Abi demek bugün bizim köyden geçtin nasıl oralar ben uzun zamandır gidemiyorum özledim valla (en son geçtiğimiz hafta içi salı günü gitmiştim) :
Abi inşallah kısmet olursa önümüzdeki hafta sonu değil bir sonraki hafta sonu gidecem Eğer seninde gitmek gibi bir planın varsa tabiki biryerlerde buluşur tanışırız
Tabiiki inşallah iyi günlerde kullanırsınız...oralar her zamanki gibi cennet)..ben 2 hafta gitmesem bunalılma girerim) Yağmuru bile bi başka oluyor deniz ile ormanın birleştiği yerde...
Ben aşağı yukarı Her hafta sonu gidiyorum..inşallah haberleşiriz görüşürüz...
Yani işin güzelliği bu tarafta...ortak zevkler hobiler... tanışmayan insanları bir araya getiriyor ve kaynaştırıyor...ne güzel...
Yağmur bastırmıştı alelacele bu fotoyu çekebildim sadece Nadir abi oradan bağırıyordu dur Yüksel benide çek diye (valla haklı genellikle fotoları o çektiği için kendisi tek olamıyor karenin içinde)
Bu iki canavarda benim evlatlar BATUHAN ve NİHAN
Yine kıskanılacak harika bir haftasonu geçirmişsiniz... Nadir abi aradım seni ama kapsama alanı dışındaydınız sanırım, ulaşamadım. Ben de Murat'la birlikte Kemerburgaz taraflarındaydım. Çok güzel bir offroad parkurumuz oluyor, şimdilik sadece fısıldayayım dedim