Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 189
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,215

Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı hangi gün olsun?

• 23 Haziran 2007

Kullanılan: 20 32.8%
  • 30 Haziran 2007

Kullanılan: 41 67.2%

• Kullanılan toplam oy
    61
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

arkadaşların araçlarınıda görebileceğimiz bi toplantı olsun.

Etiketler

Fahri Bey, gideceğimiz yerin durumu nedeniyle araçların yığılması biraz zor olabilir. Yakınlarda bir garaj var. Katılım çok olursa orayla anlaşabilirim belki.

Bu arada oylama başabaş gidiyor :D

çok memnun olurum şayet ailece katılmak mümkünse...

Oyumu verdim :smiley:, kesinlikle katılmayı düşünüyorum, yeter ki işlerim asgari boyutlarda olsun.:smiley:
Görüşmek üzere..

Sayın lamella, ailece katılmanız için hiçbir mahsur yok. Tam tersine çok memnun oluruz :smiley:

Arkadaşlar anket 17 Haziran akşamına kadar açık kalacaktır :smiley: Tarihi netleştirelim.

Merhabalar ,

Ben de gercekten katilmak isterim ama uzakdogudan sonra artik Avrupada bulunmaktayim. Oralarda olursam kesin katilirim.
Bu arada Avrupada gezi planlari yapanlar , benle irtibata gecerlerse gercekten memnun olurum. Almanyadan her turlu yardima hazirim. Gorusmek uzere, iyi eglenceler...

Ben de oyladım:smiley:
gelmek iserim ancak kaçta başlayacak kaça kadar sürecek?
Ben beylikdüzünde oturuyorum ve dönüş problem yaratabilir bana açıkçası??

Selamlar...

İşte böyle bir toplantıya kimse hayır demez bence, yani ben demem ;D ama yer konusunda bir önerim olabilir mi acaba?
Yani şöyle düşündüm, akşam toplantılarından erken ayrılmak zorunda kalanlar olabilir... Bizim fotoğraf ekibimizle sık sık gittiğimiz ve yaz aylarında neredeyse bütün hafta sonumu geçirdiğim Garipçe Köyü ne gitsek de, şöööyle denize bir adım kala ya kahvaltı yapsak, ya da öğle yemeğimizi balık ızgara eşliğinde tatlandırsak...

Hayran kalınacak kadar güzel ve bir o kadar da istanbul un içinde nefis bir balıkçı köyü olan Garipçe için aşağıdaki linke bakabilirsiniz...
http://www.sihirlitur.com/gezi/garipce_koyu/foto.html
hem otopark sorunu yaşamazsınız, hem de sohbetimize balıkçı köyünden sıcak manzaralar ekleriz...
Garipçe ye daha önce birlikte gittiğimiz arkadaşlar da var aramızda...

Benimki sadece öneri...
(Nerede olursa olsun gelmek istediğim bir toplantı olacak... )

Belgin hanım Bade yi de getirebileceğiniz kadar güzel bir yer orasııı...Lamellacığım senin de çocuklarınla katılabileceğin kadar rahat....

:smiley: 30 olabilir. Katılmayı düşünüyorum.Tşk bilgilendirdiğiniz için... 30-06-2007 tarihinde görüşmek üzere. :smiley:

Derya'nın (aura) önerisine ben de katılıyorum. Özellikle ismi tanışma toplantısı olacağından ötürü sohbet edilebilir bir mekan ve zaman olması da önem kazanıyor. Akşam toplantılarında işin içine bir de müzik ve eğlence girince açıkcası sohbet bir kenara itilebiliyor yahut eski tanışıklar arasında kalıyor sadece.

Bu ilk toplantı için daha önce gidip gördüğümüz ve yeniden gitmek de istediğimiz için Garipçe'nin değerlendirilmesini isterim. Ve gerçekten acil birşey çıkmadıkça belirlenen tarihe uyacağım :smiley:

Ankaradayım gelmeye çalışacam. çok sevinirm böyle bir organizasyonda olmakdan

Slm.Toplantıya,yaşam koçum minik köpeğimle gelebilirmiyim.(1.250 gr.) ağılığında.
tşk.

katılmak istiyorum tarih önemli deği cumartesi olması benim için yeterli fakat saat belirtilirse iyi olur benim içinde dönüş problemi olabilir

günen' Alıntı:
Slm.Toplantıya,yaşam koçum minik köpeğimle gelebilirmiyim.(1.250 gr.) ağılığında.
tşk.

aa o zaman ben de getireyim köpeğimi :smiley:

aura' Alıntı:
Selamlar...

İşte böyle bir toplantıya kimse hayır demez bence, yani ben demem ;D ama yer konusunda bir önerim olabilir mi acaba?
Yani şöyle düşündüm, akşam toplantılarından erken ayrılmak zorunda kalanlar olabilir... Bizim fotoğraf ekibimizle sık sık gittiğimiz ve yaz aylarında neredeyse bütün hafta sonumu geçirdiğim Garipçe Köyü ne gitsek de, şöööyle denize bir adım kala ya kahvaltı yapsak, ya da öğle yemeğimizi balık ızgara eşliğinde tatlandırsak...

Hayran kalınacak kadar güzel ve bir o kadar da istanbul un içinde nefis bir balıkçı köyü olan Garipçe için aşağıdaki linke bakabilirsiniz...
http://www.sihirlitur.com/gezi/garipce_koyu/foto.html
hem otopark sorunu yaşamazsınız, hem de sohbetimize balıkçı köyünden sıcak manzaralar ekleriz...
Garipçe ye daha önce birlikte gittiğimiz arkadaşlar da var aramızda...

Benimki sadece öneri...
(Nerede olursa olsun gelmek istediğim bir toplantı olacak... )

Belgin hanım Bade yi de getirebileceğiniz kadar güzel bir yer orasııı...Lamellacığım senin de çocuklarınla katılabileceğin kadar rahat....

Derya Hanım düşünceniz çok güzel. Biz de Garipçe için bir fotoğraf turu düzenlemeyi planlıyorduk :smiley: Bir de şu var, böyle bir gezide esas amaç fotoğraf vb. etkinlik olduğu için üyelerin birbirini tanıması daha geri planda kalabiliyor. Biz de üyelerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla geçtiğimiz Şubat ayından bu yana (!) ertelediğimiz tanışma partisini biran önce yapalım dedik ;D

Bir de Cafe Haliç'in şöyle bir önemi var, yapmayı planladığımız dia gösterisi, sunum vb. etkinlikler için kullanabileceğimiz güzel bir atmosferi olduğu için ortak paylaşım noktamız olsun istedik. Süleymaniye gibi merkezi bir yerde olunca da gayet cazip hale geliyor.

Buluşma saati konusu oldukça ucu açık olacak, bu konuda tasalanmayınız dostlar.

Eheheh katıldığım diğer buluşma gibi buna da katılacağım :D Yine en genç eleman ben olacağım sanırım ::smiley: ::smiley:

Bende geliyorum , tarih için bir problem çıkmaz sanırım :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR