Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 189
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,225

Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı hangi gün olsun?

• 23 Haziran 2007

Kullanılan: 20 32.8%
  • 30 Haziran 2007

Kullanılan: 41 67.2%

• Kullanılan toplam oy
    61
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

enigma' Alıntı:
manastıra derken hangi Manastır oluyor bu? Kirazlı Manastır mı?
eğer o ise gerçekten haklısın tüm tarihi yapıların hazin sonu gibi onunda sonu gerçekten kötü olucak kendi haline terkedilmiş mükemmelr bir yer...
en basiti ile tarihçesin den bahsedersem korsanlar tarafindan 14 kez yağmalanmış ve yendinen ayağa kalkmayı başarmış fakat günümüz imkanlarında ise sağdece yıkılmaya yüz tutuyor... yazık bizde sağdece yok olan tarihi izliyoruzz...
evet ..kyzikos ...düzlerden yukarı..ve manastır...

oranın o halde oması beni çok üzüyo bu arada jeep34 ve apo siz gezi için mi geldini yani erdeklmisiniz...?
konuyu da çok fazla dağıttık :( :(

enigma' Alıntı:
oranın o halde oması beni çok üzüyo bu arada jeep34 ve apo siz gezi için mi geldini yani erdeklmisiniz...?
konuyu da çok fazla dağıttık :( :(
hayır benim hanım bandırmalı..gittiğimiz zaman kapıdağ yarımadasını gezmek büyük keyif veriyor..geçen hafta çarşamba oradaydım....ist..yaşıyorum
selamlar..

mrb enigma bozüyükteyim sık sık erdeğe geliyorum buluşmak dileği ile.

herzaman endustri 5 temmuz a akdar ve 17 ağustostan sonra buradayım ne zaman gelirsen görüşürüzz mail adresim profilde var...
görüşmek üzre

kambersiz düğün yapmayın :smiley:

neyse ben son dakika süprizi olarak liste kalayım ,

son durum pazardır değilmi
saat kaçda gelesek uygun olur , gerçi her durumda biraz erken gelip etrafta biraz gezeceğim , hem ne zamandır gezmemiştim haliç bölgesini

Hocam 30 Haziran Cumartesiye geliyor :smiley:

Saat 3 demiştim ama biraz daha geçe alsak serinlik açısından iyi olacak gibi. Akşam 5'ten itibaren gece 12-1'e kadar Cafe Haliç'teyiz. Hangi saat kime uyarsa buyursun gelsin :smiley: Otopark problemimiz de yoktur.

VitaEsMorte' Alıntı:
Hocam 30 Haziran Cumartesiye geliyor :smiley:

Saat 3 demiştim ama biraz daha geçe alsak serinlik açısından iyi olacak gibi. Akşam 5'ten itibaren gece 12-1'e kadar Cafe Haliç'teyiz. Hangi saat kime uyarsa buyursun gelsin :smiley: Otopark problemimiz de yoktur.

böyle daha iyi oldu valla , bende pazar gezemeyeceğim diye üzülüyordum , akşam oluşuda başka güzel oldu , otopark içinse ayrıca sevindim motoru istanbulda bir yere bırakmaya korkuyor insan
bu arada sen iş makinanla geleceksin dimi :smiley:

Evet hocam, şu sıralar tam iş makinesi modunda zati ;D

Uzaktan ve araçsız gelen arkadaşlarımız için de küçük bir bilgi vereyim. Cafe' den Eminönü otobüs durakları yaklaşık 10, Kadıköy ve Üsküdar vapur iskelesi ise 15 dakika yürüme mesafesinde... O açıdan içleri rahat olsun.

enigma' Alıntı:
dağlarkızı cidden çok ama çok güzel fikir ben ankarada olucam temmuz 5 ten sonra ankaralı gezenbilir dostlarımızla bizde ankarada toplanabilirz.... gel biz senle bu işi temmuz ayı içerisinde organize edelim??
Söylediğim gibi ben Temmuz'un ilk haftası Niğde Aladağlar'da olacağım...Döndüğümde öyle bir şey yapabiliriz..Gerçi kimler Ankara'da ben onu ile bilemiyorum..Gördüğüm kadarıyla çoğunluk İstanbul..Eğer katılım olursa güzel bir aktivite yaratabiliriz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri