evet ..kyzikos ...düzlerden yukarı..ve manastır...enigma' Alıntı:manastıra derken hangi Manastır oluyor bu? Kirazlı Manastır mı?
eğer o ise gerçekten haklısın tüm tarihi yapıların hazin sonu gibi onunda sonu gerçekten kötü olucak kendi haline terkedilmiş mükemmelr bir yer...
en basiti ile tarihçesin den bahsedersem korsanlar tarafindan 14 kez yağmalanmış ve yendinen ayağa kalkmayı başarmış fakat günümüz imkanlarında ise sağdece yıkılmaya yüz tutuyor... yazık bizde sağdece yok olan tarihi izliyoruzz...
hayır benim hanım bandırmalı..gittiğimiz zaman kapıdağ yarımadasını gezmek büyük keyif veriyor..geçen hafta çarşamba oradaydım....ist..yaşıyorumenigma' Alıntı:oranın o halde oması beni çok üzüyo bu arada jeep34 ve apo siz gezi için mi geldini yani erdeklmisiniz...?
konuyu da çok fazla dağıttık
VitaEsMorte' Alıntı:Hocam 30 Haziran Cumartesiye geliyor
Saat 3 demiştim ama biraz daha geçe alsak serinlik açısından iyi olacak gibi. Akşam 5'ten itibaren gece 12-1'e kadar Cafe Haliç'teyiz. Hangi saat kime uyarsa buyursun gelsin Otopark problemimiz de yoktur.
Söylediğim gibi ben Temmuz'un ilk haftası Niğde Aladağlar'da olacağım...Döndüğümde öyle bir şey yapabiliriz..Gerçi kimler Ankara'da ben onu ile bilemiyorum..Gördüğüm kadarıyla çoğunluk İstanbul..Eğer katılım olursa güzel bir aktivite yaratabiliriz....enigma' Alıntı:dağlarkızı cidden çok ama çok güzel fikir ben ankarada olucam temmuz 5 ten sonra ankaralı gezenbilir dostlarımızla bizde ankarada toplanabilirz.... gel biz senle bu işi temmuz ayı içerisinde organize edelim??