Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca Görselleri ( 13 - 14 Ekim 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,098
Merhabalar;
Aranıza katıldığım ilk etkinlikti. Ailece çok keyif aldık, Yeni dostlar edindik, mükemmel bir hafta sonu geçirdik.
Emeği geçen herkese TEŞEKKÜRLER...
Fotoğraflarda mükemmel :smiley:

Etiketler
Mahir bey aramıza tekrar hoşgeldiniz..

Sizlerle ailecek tanışmak güzeldi.Bundan sonraki etkinliklerde görüşmek ,karşılaşmak üzere..

Rica ederim Mustafa bey..teveccühünüz..

fotograflar ile yükleme yapılan arasında daglar kadar fark var..Görüntüde çok kayıp oluyor..

mdr' Alıntı:
1-2 TANECİKK..fotograf da ben çekmiştim.

ekleyeyim bari... :D
Bende, bende :D

Sapanca_001.JPG

Sapanca_002.JPG

Sapanca_003.JPG

Sapanca_004.JPG

Bekliyoruz Arif hocam..

Ferhat bey hem hastayım diyor.. ;D ;D hemde bu havada gölde yüzüyor bu ne iş.. :D :D :D :D

İki tanecik de video.... ;D ;D

ilki gece ateş başında fasıl.

http://www.youtube.com/watch?v=BEswIXMP974&feature=youtu.be

Sevgili dostlar;

Bir Sonbahar klasiği Buluşmamızıda en büyük karavancı Erol abi ve Eşinden en genç karavancı Yağıza kadar,

Bize tahsis ettiği alan için Sapanca Belediye Başkanımıza
Emeklerini esirgemeyen Federasyon Başkanımız Erdal Ötügen Beye
Bisiklet Federasyonu Sakarya İl temsilcisi Şefik bey ve arkadaşlarına
Tüm Dernek yöneticisi ve üyelerine
Gazeteci Şaban Mergül beye
Gezenbilirin her daim bizlerle birlikte olan sevgili karavan dostlarına ve forum üyelerimize
Tabiki karavan yaşamını merak ederek aramızda bulunan,merak eden,soran,araştıran katılımcılarımıza
Gönlü bizlerle olup gelemeyen tüm dostlarımıza.
Bu akaryakıt fiyatlarına rağmen bizleri yanlız bırakmayan tüm karavancı dostlarımıza

Bu güzel buluşmanın organizasyonunda emek veren Karavan Yönetimindeki arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ederim.

Saygı ve Selamlar.

..

sapanca gölü kenarı kamptaki araçların videosu..

http://www.youtube.com/watch?v=vXVqqoQh52U&feature=youtu.be

Buluşmanın ve manzaranın güzel havasından bizde ciğerlerimize birkaç nefes çekebildik .Mekanı ilk göz gördüm ve çok beğendim .Fotoğraflar ,videolar ve konu makeni olan herkes çok güzel ..

Sapanca;mızda siz dostlarla birlikte olmak ben ve ailemi inanılmaz mutlu etti.Bütün dostlara teşekkür ederiz...

:D :D :D :D

yani o zaman yüzmede rekor kıracak kadar hızlıyımdır diyorsunuz.. ;D

yada buz kaplı suya bile girerim.. :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR