Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,635
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007)

herkese iyi akşamlar;

Öncelikle böyle bir gezi de bulunmaktan eşimle birlikte şeref duyduk,
herkese nasip olamayacak yerler gördük gezdik dolaştık macera yaşadık dağın tepesinde yıkık bir tek katlı binaya 9 kapı numarası yapıştırdık :smiley: (yüksel abi yapıştırdı kendisini tehlikeye atarak) tam benzin bitecek dedim zaten gezimizde bitti. tadı damağımızda kaldı. Orada bulunan herkes sıcak kanlı, uyum sağlayan, çevreye duyarlı, yardım seven güler yüzlü insanlarla beraber olmak bambaşka bir duygu işledi yüreğimize. Hepinize ayrı ayrı birdaha teşekkür ediyor, sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum.

Etiketler

Yüksel sen gene bütün uzuvlarını çalıştırmışsın... Hangi ara bi dere çektin bunları?...
Devamı varmı, yoksa zulada duracak ta CD yaparken mi ;) çıkacak?...

Ekibin anlaşma, dayanışma, sabır ve hoşgörü performansı beni hayrete düşürdü..
Tüm arkadaşlara bana bu hazzı yaşattıkları için teşekkür ederim...

Bu kadar güzel sözden sonra ben bir şey yazmıyorum.. ;)

100_6598.jpg

100_6600.jpg

100_6606.jpg

100_6608.jpg

100_6609.jpg

100_6615.jpg

100_6617.jpg

100_6619.jpg

Yaylaya ilk çıkıtığımız anda, Kido en az bizim kadar mutluydu :D

100_6620.jpg

MK51' Alıntı:
Yüksel sen gene bütün uzuvlarını çalıştırmışsın... Hangi ara bi dere çektin bunları?...
Devamı varmı, yoksa zulada duracak ta CD yaparken mi ;) çıkacak?...

Mustafa abi zulada bir kaç tane daha resim var onların benzerleri olduğu için göndermedim

Ve ateşi bulduk....

100_6704.jpg

100_6706.jpg

Kamp komutanımız........ ;D
100_6708.jpg

Henüz hava kararmadığı halde ne kadar üşüdüğümüzün belgesidir... :eek: Serkan üstün beyin gücüyle, kendini üşümediğine inandırdı.. ;D

100_6750.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.