Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,458

MK51

Zirve
Yer
Istanbul
Arkadaşlar merhaba...
7 araç ve 18 kişi + kido, Tem Opet'de 14 Temmuz Cumartesi günü 13.00'de buluştuk.
Araç sıralamasını yapıp;

1. Yüksel Uysal (yuysal) + Eşi
2. Faruk Bedir ( frkbdr ) + Hakan Ural (hural)
3. Mustafa Kemik (MK51) + Mehmetali / Cengiz / Hakan Özel
4. Cihan Erkay + 1 kişi
5. Serkan Duran (sduran) + 3 kişi + kido
6. Serdar Ağdaş (Sagdaş) + Eşi
7. Uğur Kalaycı (jeep34) + Eşi
8. Ahmet (ahmet) - (Şelale etabı)

Kapı no'larımızı yapıştırdıktan sonra 13.30'da start aldık.

Maşukiyede alışverişimizi yaptık. Sapanca üzerinden 13 km'si stabilize, toplam 16 km'lik yoldan çıkarak
Soğucak Yaylasına vardığımızda saat 16.00 civarı idi. Her zevke hitap eden ve çok geniş bir alana yayılan,
doğal bir off-road parkı gibi değerlendirdiğimiz mekan çok güzeldi...
Beklediğimizin biraz üstünde soğuk ve rüzgar olması nedeni ile, yaklaşık 2 saat, off-road yaparak kamp yeri aradık...
Yer tespiti yapılınca, bir taraftan çadırlar kuruldu, diğer taraftan da kamp ateşi ve yemek hazırlığına girişildi
çünkü kurt gibi acıkmıştık ve hava kararmak üzere idi...
"Çadır, ateş ve yemek" etabı, mükemmel bir ekip çalışması sonucu başarı ile tamamlandı... veee...
Kamp ateşi etrafında, gece saat 2 - 2,5'a kadar muhabbet... cay... kahve... ... .. .

Sabah 7.30'da hareketlenen kamp sakinleri, kahvaltıdan sonra (ki saat 11.00 olmuştu) gezi ve off-road oyunlarına geçti.
Yolumuz üzerindeki "şelale" etabını'da düşünerek (orada 5 çayı ve kalan yiyeceklerimizi bitirme düşüncemiz vardı)
biraz erken dönüş yoluna başladık... İyi ki de öyle yapmışık...
Yayladan 6 km kadar indikten sonra, yaklaşık 5 km'lik (bazılarımıza göre 8 km) yer yer bir aracın dahi zor geçtiği,
vahşi bir orman yolu tırmanışı ile gerçekleştirdiğimiz "şelale" etabı çok uzun sürdü fakat müthişti...
O cangılda değil yemek yemek, birşeyler atıştırmak bile mümkün değildi...
Bu etapta Ahmet (ahmet) arkadaşımız da 8 kapı no'su ile bize katıldı...
Sonunda yayladan iniş yolu ve Sapanca'ya birkaç km kala, orman içinde akşam yemeği ve dinlenme molası...
İstanbul'a start saat 20.00 civarında idi... ve hepimiz hoşgeldik...

Sözü fazla uzatmıyayım, "aynası iştir kişinin" derler...
Haydi arkadaşlar, gelsin fotoğraflar...

Etiketler
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007)

evet hepiniz hoşgeldiniz :smiley:
bir aksilik yaşanmadan güzel bir haftasonu geçirmenize sevindim
iç çekerek bakacağım resimlerinizi bekliyorum

Ben de hepinize hoşgeldiniz diyorum :smiley: Sorunsuz bir faaliyet olmasına sevindim. Bu arada 2 saattir sabırsızlıkla fotoğrafları bekliyorum, bu gece görürüz umarım ;)

kapak fotgrafı hakandan gelecegi için ben göndermek istemiyorum şu an hakan da yattı sanırım ama gezi ve kamp muhteşemdi herkeze tekrar teşekkür edeiyorum

Herkese günaydın.
Dün gece maalesef internet probleminden dolayı bir şey yapamadım. Akşam devamını göndereceğim ama,
Şİmdilik sadece Kapak Fotoğrafı... :smiley:

uanlada.jpg

"hoşgeldiniz" diyen arkadaşlara teşekkür... Gelecek sefere sizleride aramızda görmek isteriz...

Herkese selam.Kapak resmimizi umarım beğendiğiniz lakin bu pozlar yakalamak adına yapılan varyasyonlar sanırsam bize biraz pahalıya maal oldu.( servisteyiz )

Faruk, görsellerde "1" no'yu kaptın, bu herşeye değer... kolay gelsin...

Faruk'çum inşallah fazla sorun olmamıştır...Ne olduğunu bildirebilirsen sevinirim...

herkeze selamlar
çok güzel bi gezinin ardından işte gene işteyiz :(
Faruk tekrar geçmiş olsun umarım çok masraf olmaz

MK51' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba...
7 araç ve 18 kişi + kido, Tem Opet'de 14 Temmuz Cumartesi günü 13.00'de buluştuk.
Araç sıralamasını yapıp;

1. Yüksel Uysal (yuysal) + Eşi
2. Faruk Bedir ( frkbdr ) + Hakan Ural (hural)
3. Mustafa Kemik (MK51) + Mehmetali / Cengiz / Hakan Özel
4. Cihan Erkay + 1 kişi
5. Serdar Ağdaş (Sagdaş) + Eşi
6. Serkan Duran (sduran) + 3 kişi + kido
7. Uğur Kalaycı (jeep34) + Eşi

Sabah 7.30'da hareketlenen kamp sakinleri, kahvaltıdan sonra (ki saat 11.00 olmuştu) gezi ve off-road oyunlarına geçti.

çok alındım valla 7,5 no olarak da olsa oradaydım. gerçi geç katıldım çabuk terkettim ama, ben ve atım oradaydık.

sevgiler,
ahmet

Ahmetcim gece yol yorgunluğu ile yazdığımdan seni atladım, özür dilerim...
Bu gün ilaveyi yaptım... Tekrar özür...

Arkadaşlar Hakan akşam bağlanacak galiba...
Diğer fotoğrafları görseydik... Terimiz soğumadan iyi gelecekti...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR