Gezenbilir Şile Bayram Buluşması (22 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,922
Ynt: Gezenbilir Şile Bayram Buluşması (22 Aralık 2007)

Valla Yusuf kardeşim bende motorcuları hep kıskanırım Nolcak şimdi Bizden çok daha sıkı keçi yollarından geçiyorsunuz Nasıl kıskanmayayaım

Etiketler

Kısmetse bahar ayı ile baraber aranıza sızmaya çalışacağım motosikletimle beraber , gerçi fotograflara bakınca sadece gelir kuyruğu kıstırır ve geri dönermişim gibi gözüküyor ama belki yumaşak parkurlarınıza denk gelirsem , biraz şansım yaver giderse olur bir şeyler inşallah

Jeep34' Alıntı:
Valla Yusuf kardeşim bende motorcuları hep kıskanırım Nolcak şimdi Bizden çok daha sıkı keçi yollarından geçiyorsunuz Nasıl kıskanmayayaım

Hocam benim ki o motorlardan değil , o tür makineler uzun yol gidemiyor , bizimki uzun yol motosikleti ( bende zaten uzun yol gitmeye çalışıyorum ) , arazide yürüyor ama çamur işi 3 santimi geçince sağlıklı yürümüyor malisef ama sizin gezilere bakıyorum ve ne yapıp edip sızmam lazım diyorum bu adamların arasına

MK51' Alıntı:
Elbette... Bekliyoruz...

nasip hocam ama imkanlar müsait olursa bir kaç seneye kalmadan ciddi bir niyet var , geliriz inşallah , selamlar ...

ben bi hatırlatma yapıyim de bu konu güncel kalsın , beni ne zaman götürürsünüz böyle bir geziye

SON KONULAR - FORUM