Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AD SOYAD:Hakan Kalmış
D.TARİHİ: 1975
İKAMET:ADAPAZARI
İŞ:Açık Hava Reklam
HOBİLER: Fotoğraf çekmek, doğa yürüyüşü yapmak yeni yerleri keşfetmek. Öncelikli hobilerimdir.
SELAM ARKADAŞLAR BENDE SAKARYALIYIM ARANIZDA BİR TEK ŞAMİL ABİYİ TANIRIM İNŞALLAH HEP TANIŞIRIZ ... BU SİTEYE 2008 'DE ÜYE OLDUM FAKAT MESAJ YAZMA FIRSATI BULAMADIM BİR ARAZİ ARACI ALMA ARİFESİNDEYİM İNŞALLAH ALINCA ÇOK GÖRÜŞECEZ
Arkadaşlar geçen hafta sonu soğucakta SOSDER in düzenlediği oyunlar vardı orda gerçekten üzüldüm ilimizde nedense anlayamadığım bir kopukluk var toplam araç sayısı 13-15 gibiydi gece birkaç motorsikletli geldi doğrusu bomboş bir etkinlil oldu SORUM sakaryalılar neden toplanıp birşeyler yapılamıyor bu yıllardır böyle. isoff düzenlediği oyunlara 4 senedir katılıyorum orda bile bütün iller bir arada biz ayrı ayrı kam atıyoruz öncelikle bunları düşünmek lazım bence umarım birgün bunları aşıp bir araya geliriz.Sevgi ve Saygılar. TANJU ÇALLI(TANGO)
tanju kardeş bende aynı duyguları paylaşıyorum.. bence bu gezilerden ve etkinliklerden önce bir araya gelip tanışmalı ve kaynaşmalıyız böylece bu sorunu aşacağımıza inanıyorum...
serkan yanlış hatırlamıyorsam byk şhr bld çalışıyorsun bende adasuda hukuk servisinde çalışıyorum bu tarafa yolun düşerse beklerim ve böylece kent parkta seni ağarlamış olurum