Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,528
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)

Yapılan yeni değişiklerimiz ile programımızı yeniden okumanızı öneriyoruz

Değerli Gezenbilir Ailesi ve Dostları merhabalar,

Bayramda tatilin uzun olması nedeniyle doyamadığımız RAFTİNG ve KANYONİNG etkinliklerini sizlerle birlikte yeniden gerçekleştirmek istiyoruz..

PROGRAM AYRINTILARI
...
*** 29 Ağustos Pazartesi: Saat 23.00 de Ankamall yanında bulunan Akköprü Metro Durağında buluşacağız...
Araçlarımızı oraya rahatlıkla park edebiliyoruz, ayrıca buluşma noktamıza metro ile kolayca ulaşabiliyoruz..

*** 30 Ağustos Salı: Köprülü Kanyon'da Rafting heyecanını hepbirlikte yaşayacağız..
Rafting sonrasında Çolaklı'da deniz sefası yapacağız, Manavgat'ta çadırlarımızı kuracağımız alanda, akşam yemeğimizi de alacağız..

*** 31 Ağustos Çarşamba: Side ve çevresinde Antik gezi ve deniz, ayrıntılar sürpriz :smiley:

*** 1 Eylül Perşembe: Göynük Kanyonu'n da Kanyoning yapacağız..Phasalis'te Antik Kent ve Deniz faaliyeti sonrasında
Olympos'da çadırlarımızı kuracağız..

*** 2 Eylül Cuma: Olympos antik gezintilerimizi gerçekleştireceğiz..Çıralı​ Dağı Gece Yürüyüşü..

*** 3 Eylül Cumartesi: Adrasan'a trekking yaparak ulaşacağız, sonra deniz sefası yapacağız..Yetmez diyenler için opsiyonel olarak Yamaç Paraşütü'de ekleyeceğiz, sadece katılmak isteyenler ücretlerini ödeyerek bu etkinliği yapabilecekler..

*** Etkinlik içinde sürpriz gezilecek, görülecek yerlere de gideceğiz..

*** 4 Eylül Pazar: Sabah Ankara'ya dönmek üzere yola çıkacağız..

GİYİM
*** Havlunuzu
*** Mayonuzu,
*** Şortunuzu,
*** Deniz ayakkabısı veya eski bir spor ayakkabınızı
*** Yürüyüş için spor ayakkabınızı
*** Gözlüğünüzü
*** Güneş kreminizi
*** Şapkanızı
*** Fotoğraf makinanızı

yanınıza almayı unutmayın

KONAKLAMA
*** Konaklama Çadır ile olacak, ekipmanı olmayan arkadaşlarımız ve çadırda kalmak istemeyen arkadaşlarımız için bunu bize bildirmeleri durumunda yer ayarlaması yapacağız.Sınırlı sayıda yerimiz mevcuttur..

GEREKLİ MALZEME
*Çadır
*Uyku Tulumu
*Mat
*Kafa Lambası

KATILIM PAYINA NELER DAHİL OLACAK

*** Lüks Araç ile Ulaşım
*** Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar Günü Kahvaltı
*** Salı Günü Öğle Yemeği
*** Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi Günü Akşam Yemeği
*** Konaklama Alanları ve Konaklama
*** Rafting Alanına Ulaşım
*** Konaklama Alanlarına Ulaşım
*** Rafting
*** Rafting Ekipmanları
*** Kanyoning Alanına Ulaşım
*** Kanyoning
*** Kanyoning Ekipmanları
*** Perşembe Günü Öğle Yemeği
*** Rehberlik

KATILIM PAYINA DAHİL OLMAYANLAR

*** Müze ve Ören yerlerine Girişler (Müze Kartlarınızı yanınıza almayı unutmayın)
*** Yamaç Paraşütü
*** Çarşamba, Cuma, Cumartesi, Pazar Öğle Yemekleri
*** Pazar Akşam Yemeği
*** İçecekler
*** Kişisel harcamalar

Etkinlik katılım payı ile ilgili ayrıntıları ilerleyen günlerde açıklayacağız ancak kâr amacımız olmadığı için daha önceki etkinliklerimiz gibi çok cazip bir fiyat çıkaracağımızdan emin olabilirsiniz..

Bu etkinlik sadece 30 kişi ile sınırlıdır, acele etmenizi öneriyoruz..

Kesin kayıt ve sorularınız için
Zerrin Yiğiter
05326417532

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)

zerrin ii guzel hosta kac kayme??

hala duygusal konuları yazmamıssın, mangırımı zaten inek icti oda daga kactı,
kalanda bitcek bu gidisle bayrama kadar :p, soylede ona gore yapalım planı,
umarım gelebilirim bi terslik cıkmazda

Can, biliyorsun tatilden yeni dödüm, Antalya'da program dahili ile bizim için en uygun rakamları çıkarabilmek için pazarlıklarımı sürdürüyorum, yarın yada en son perşembe günü net rakamı açıklayacağım, paralarını harcama amaaaaa ...

ceranus' Alıntı:
Can, biliyorsun tatilden yeni dödüm, Antalya'da program dahili ile bizim için en uygun rakamları çıkarabilmek için pazarlıklarımı sürdürüyorum, yarın yada en son perşembe günü net rakamı açıklayacağım, paralarını harcama amaaaaa ...

tamamdır tamam
sen yaparsın bu isi aman aman :smiley:

2 Gün öğle yemeğini programa dahil ettirdim :smiley:

Arkadaşlar MÜZE KARTLARINIZI mutlaka çıkarttırarak yanınıza almayı ihmal etmeyin

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar MÜZE KARTLARINIZI mutlaka çıkarttırarak yanınıza almayı ihmal etmeyin

Zerrin yine güzel bir etkinlik olacak gibi, çıralı akşam yürüyüşünü kış ortasında yapmıştım, büyüleyiciydi, içeceklerinizi almayı unutmayın derim. Bayram tatilli 9 güne çıkarsa ben yine Muğla-Edremit/Altınoluk-Ankara üçgenini çizeceğim, size iyi eğlenceler şimdiden..

Herkese merhabalar,
zerrin hanımın daveti beni her ne kadar katılım için cesaretlendirse de henüz sitenizde yeni bir bir üye olmaktan ötürü uzun soluklu bu türde bir geziye katılım sağlamam ne derece sağlıklı olur emin olamadım!!??
ayrıca GEREKLİ MALZEME* Çadır* Uyku Tulumu* Mat* Kafa Lambası diye belirtilmiş, bunların hiçbiri de bende yok :D ne kadar çulsuz bir ayak bağı olurum siz düşünün :smiley:

Tkc' Alıntı:
Herkese merhabalar,
zerrin hanımın daveti beni her ne kadar katılım için cesaretlendirse de henüz sitenizde yeni bir bir üye olmaktan ötürü uzun soluklu bu türde bir geziye katılım sağlamam ne derece sağlıklı olur emin olamadım!!??
ayrıca GEREKLİ MALZEME* Çadır* Uyku Tulumu* Mat* Kafa Lambası diye belirtilmiş, bunların hiçbiri de bende yok :D ne kadar çulsuz bir ayak bağı olurum siz düşünün :smiley:

eyüp merak etme her zaman yeniler olur bu tür gezilerde,
tanısıcazki eskicez zaten dimi hep birlikte:p merak etme yabancılık cekmessin :smiley:
kafanda soru isareti olmasın
malzemeler konusuna gelince ben benimkileri sana veririm
ben alırım hırkamı kıvrılır uyurum bi kosede ama
donunce motoruna bi tur bindirirsen :D
şaka bi yana bende yakın veya orta vadede motor sahipi olmayı dusunuorum gelirsen cok muhtesem mutlu olurum tabii bende gelebilirsem:smiley: motorlar hakkında konusuruz senin racing var galiba?

zerrinin oraya herseyi yazdıgına bakma,
evden bi battaniye al birde karfurdan 20 tl cadır 10 tl mat aldınmı tamdır iste
alsana malzeme , bu konuda cok ciddiyim saka yapmıorum :D

gel gelll ne olursan ol yine gel hatta motorunla gelsen ne süper olur :D

Anıl, çok teşekkür ediyorum, Gezenbilir Dostları ile birlikte, oraların büyüleyici güzelliklerini paylaşmak, üstüne birde ekstrem sporlar yapmak çoookkk keyifli olacak diye düşünüyorum ben de..Çıralı için önerine teşekküler, birde sucuk alın diyorlar ancak ben büyüleyici güzelliğini sucuk ile bozmak istemiyorum..Keşke sen ve eşin de bizimle birlikte olabilseydiniz, sana da güzel bir tatil diliyorum ben de şimdiden..Görüşmek dileğiyle, selamlar, sevgiler..

marginal' Alıntı:
Zerrin yine güzel bir etkinlik olacak gibi, çıralı akşam yürüyüşünü kış ortasında yapmıştım, büyüleyiciydi, içeceklerinizi almayı unutmayın derim. Bayram tatilli 9 güne çıkarsa ben yine Muğla-Edremit/Altınoluk-Ankara üçgenini çizeceğim, size iyi eğlenceler şimdiden..

Eyüp merhaba, Can sana çok güzel bir açıklama yapmış, tanışacağız ve kaynaşacağız, hemde böylesi bir faaliyette bir arada olmak çok daha keyifli olacaktır, emin ol..
Yaz faaliyeti olacağı için tek katlı olan büyük marketlerde satılan uygun fiyatlı çadırlardan alabilrsin, matlar zaten uygun fiyatlı oluyor, uyku tulumu konusunuda bir battaniye ile çözebilirsin, kafa lambası yerine el feneri de olabilir, bizim için önemli olan bir arada olmak, zaman içinde ekipmanlarını zaten oluşturuyorsun :smiley:

Görüşmek dileğiyle, selamlar..

Zerrin Yiğiter

Tkc' Alıntı:
Herkese merhabalar,

sıcak yaklaşımızdan ötürü her ikinize de ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum,
evet, tanışıp kaynaşabilmek ve birlikte hareket edebilmek en güzeli.. açıkcası 2yıl içerisinde yapmayı planladığım ve hayalini kurduğum şeyleri muhtemel 15 gün sonra yapıyor olmak benim için nasıl bir duygu olacak tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım :smiley: etkinlikte yapacağımız faaliyetlerden yalnızca, 5 yıl kadar önce iran sınırında askeri techizat ve kıyafetlerle ilk TREKKİNG deneyimini yaşamıştım :D
anlayacağınız rafting bile yapmış değilim henüz :(

motorla gelinir gelinmesine de can, racing makineyle o yollara girmek için biraz aklımı kaçırmış olmam gerekir :D ama bir gün cross motorlarımızı oralar da sürmek bize nasip olur inş. :smiley:
bu arada sende telefon numaranı bırak, gelmeden önce zerrin ve senden almam gereken bilgi ve taktikler olacak..
saygı ve sevgilerimle

Tkc' Alıntı:
evet, tanışıp kaynaşabilmek ve birlikte hareket edebilmek en güzeli.. açıkcası 2yıl içerisinde yapmayı planladığım ve hayalini kurduğum şeyleri muhtemel 15 gün sonra yapıyor olmak benim için nasıl bir duygu olacak tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım :smiley: etkinlikte yapacağımız faaliyetlerden yalnızca, 5 yıl kadar önce iran sınırında askeri techizat ve kıyafetlerle ilk TREKKİNG deneyimini yaşamıştım :D

motorla gelinir gelinmesine de can, racing makineyle o yollara girmek için biraz aklımı kaçırmış olmam gerekir :D ama bir gün cross motorlarımızı oralar da sürmek bize nasip olur inş. :smiley:
bu arada sende telefon numaranı bırak, gelmeden önce zerrin ve senden almam gereken bilgi ve taktikler olacak..
saygı ve sevgilerimle

:smiley:
tamamdır bndan sonra gorusuruz,
cross
racing
touring
hepsindende istiyorum ben :smiley:
ozelden iletişebilme bilgilerimi yolluyorum sana :p

Merhabalar Eyüp, rica ederiz, biz kocaman bir aileyiz, bir araya geldiğimiz zamanda bunu bizlerle sen de paylaşacaksın, seni de aramızda görmekten mutlu olacağız :smiley:

Mesajından katılım listemizde yerini aldığını ve bizlerle birlikte olacağını okuduğuma sevindim, öncelikle şunu söylemeliyim, tüm faaliyetlerimizi konu uzmanı olan rehberler eşliğinde gerçekleştiriyoruz, sonra da Haziran ayında grubumuzun neredeyse tamamı ilk defa rafting yapmıştı, yani bizlerde çok deneyimsizdik ve çok keyif aldık, Temmuz ayında yine neredeyse grubumuzun tamamı ilk defa Kanyoning yaptı, ilk deneyimlerimizi hep birlikte yaşadığımız için de çok keyif aldık ve şimdi bir daha bir araya gelerek ekstrem bir bayram tatili gerçekleştirmeyi planladık, senin ilk defa bu sporları yapacak olmanda hiç bir sıkıntı olmayacak, ben hepimizden dolayı bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum :smiley:

Trekking konusunda da bayram da da ve bayramdan sonra da bizlerle birlikte dağları bayırları dolaşmaya katılacağından eminim ben :smiley:

Etkinliğimiz öncesinde haberleşebilmemiz ve tüm ayrıntılar için telefon numaranı rica ediyorum..

Görüşmek dileğiyle, selamlar, sevgiler..

Zerrin Yiğiter

Tkc' Alıntı:

saygı ve sevgilerimle

evet msjını aldım fakat 20 msj kısıtını aşamadığımdan ötürü henüz kişisel işlem yapamıyorum :D ;D (hata veriyor)

Zerrin hanım iki bayan arkadaşım daha gelmek istiyor fakat organizasyonun duygusal boyutu belirlendimi?? :smiley:

Tkc' Alıntı:
evet msjını aldım fakat 20 msj kısıtını aşamadığımdan ötürü henüz kişisel işlem yapamıyorum :D ;D (hata veriyor)

Zerrin hanım iki bayan arkadaşım daha gelmek istiyor fakat organizasyonun duygusal boyutu belirlendimi?? :smiley:

tamdır eyüp, burda doldurursun 20 msjı zaten bak ben sarkı filan koyyorum sende koy :p,
e postada yazabilirsin bana ayrietten,
ha birde zerrinin buyuk bi aileyiz dedigine bakma özü kucuk aslında buranın :D,
ve ben kucuk seyleri cok severim :smiley:,
uzman konusundada zerrin kızmasın ama geldiginde gorursun ne kadar uzmanlarla 4 bir yanımızın cevrili oldugunu :p

yuuwww zerrin kızmaaaaaaa bugun solumdan kalktım :p,

ha butun bu haliyle ben gezenbiliri ve genel olarak üyelerini basta zerrriinovkssiii olmak üzeere pek seviyorum
ve benim için cok onemli orası ayrı :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri