Gezenbilir Ömerli Şile Arası Orman Etapları ve Deniz Gezisi (12 Ağustos 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 197
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,744
Ynt: 12 Ağustos Ömerli Şile Arası Orman Etapları ve Deniz Gezisi...

Korhan baya bi inceledin...Gerçi 5.2'nin eline su dökemez ama disco 3'ü pek beğendin sanırsam.

Etiketler

Bir HRV varsa bende katılırım gidemediğim yerden dönerim artık :-\ Neler gerekiyor, tam program nedir?

Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar belli bir yerde buluşup konvoy yapıpta gitsek nasıl olur???????

Ben büyük ihtimalle hanımı ve ufaklığıda getiricem...Havalar bozulmadan bari onlara kıyak geçiyim :smiley:
Evde canları sıkılıyo :(

Uğur abi merhaba
Ben bu hafta Şile ye gitmediğimden ümraniyeden ikea ya gidicem sen şile denmi geliceksin abi.

Benim de çocuklar burda zaten bende getiricem hanımı ve ufaklığı. Şile den dönüşte ben dönmem geriye, kalırım köyde p.tesi sabah çıkar gelirim artık

Bende Şileden gelicem...şileye dönücem....Başlangıç güzergahına göre hareket edicem...
İkea ya kadar gelmeme gerek var mı bilmem?

İkea da buluşup riva şile yapacaksak gelmen gerekir abi.

Bu arada abi 1980 lerin yabancı şarkılarından oluşan 1 cd yaptım jeany den tutda brother louie.boney m falan baya güzel oldu. :smiley: ;)

yuysal' Alıntı:
Bu arada abi 1980 lerin yabancı şarkılarından oluşan 1 cd yaptım jeany den tutda brother louie.boney m falan baya güzel oldu. :smiley: ;)

One way ticket'ı unutursanız günah olur ;D

1980'ler... BoneyM tamam da... One Way Ticket, Portofino, birazcık 1960-70'lere indiniz... benim ;) dönemlere!..
Eskilerle ilgileniyosan sana yardımcı olalım Yüksel... Arşivim iyidir...

... lift kit.. vinç.. flanş.. at.. mtr.. defransiyel.. şanzıman.. tork.. 5.2.. 4.0.. çamur.. taş.. dere ...
ne bu ??? ya!!! müziklenelim de biraz hayatımız değişsin ;D ...

Arkadaşlar sabah görüşmek üzere lütfen geç kalmamamaya çalışın Bayağı gezelim...Serkan tamammısın?

... lift kit.. vinç.. flanş.. at.. mtr.. defransiyel.. şanzıman.. tork.. 5.2.. 4.0.. çamur.. taş.. dere ...
ne bu ya!!! müziklenelim de biraz hayatımız değişsin ...

Mustafa abi bunlar bizim ŞARKILARIMIZ :D yahu niye öyle diyosun ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR