Gezenbilir Ömerli Kamplı Off-Road Gezisi (8-9 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeepcj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,265
Gezenbilir Ömerli Kamplı Keşif Gezisi (8-9 Aralık 2007)

frkbdr' Alıntı:
Hazır uzun süreden sonra başlamışken ara vermemem lazım diyorum..Bu hafta sonu napcaz diyorum..Duyan okuyan yokmu yaww..

olmamı faruk duyan okuyan var tabi

hazır başlamışken devam edelim ladanın bu sefer sorun çıkarmaması neşemizi yerine getirdi
gerçi yine sanayiyey bıraktık kontrolden geçiyor her an göreve hazır olsun diye :smiley:

demet kardeş kıskanma sen, gökalp kardeşim malesef askere gitti ama arka koltuk boşaldı yerini alabilirsin :smiley:

Etiketler

yücel' Alıntı:
olmamı faruk duyan okuyan var tabi

hazır başlamışken devam edelim ladanın bu sefer sorun çıkarmaması neşemizi yerine getirdi
gerçi yine sanayiyey bıraktık kontrolden geçiyor her an göreve hazır olsun diye :smiley:

demet kardeş kıskanma sen, gökalp kardeşim malesef askere gitti ama arka koltuk boşaldı yerini alabilirsin :smiley:

hehehe
seve sevee:smiley:)

tamam kardeşim hazırla çizmelerini

ama önce: en önemli olmazsa olmaz ekipmanlar var hazırlayacağın

lada co-pilotları böreksiz gelmez mesela :smiley:

sarı sarı çizmelerim son sürat hazır bekliolar çamura bulanmak için:smiley:

elimden her iş gelir sölemesi ayıp :p ama ben misafirim ayıp oluyo misafirden böle şelr istenmeski
aaaaaaaaaaaaaa

yücel bu ladalar için kesin geçerli bi özellik sanırım (börek) fazla sarstığı için çok çabuk açıkıyor lada sürücüleri, ayrıca aracın yere sağlam basabilmesi içinde belli bir ebatta olmak zorunda....

yanlış mı hatırlıyorum yoksa

çok doğru bir tesbit mustafa iyi bir konuya parmak bastın :smiley:

demet kardeş

hem kardeş dedik kabul ettik
hem co-pilot dedik kabul ettik daha ne misafirliği ?
giy çizmelerini bundan sonra batınca halatı bağlamakta senin işin
öyle oturup yiyip içip gezeceksen git bağdat caddesinde gez yok öyle misafirim falan :smiley:

Halen hafta sonu kaybettiğim cep tlfonumun başıma açtığı sıkıntılarla uğraşmaktan son msjlara ancak bakabildim..Yücel baba valla doğru söylüyon hazır araçlar sağlamken ve ısınmaya tekrar başlamışken devam edelim diyorum..

yuysal' Alıntı:
E tamam ozaman.Aracın o eski neşeli günlerine geri döndüğüne göre.Senide bekleriz off-road gezilerimize. ;)

Yahu siz de çok erken gidiyorsunuz ya ;D Haftasonları sabahın köründe o sıcak yataktan çıkmak pek cazip gelmiyor ::smiley:

geçmiş olsun faruk demek bulamadın telefonu

sağlık olsun en kötü kaybımız bu olsun kardeşim

yücel' Alıntı:
çok doğru bir tesbit mustafa iyi bir konuya parmak bastın :smiley:

demet kardeş

hem kardeş dedik kabul ettik
hem co-pilot dedik kabul ettik daha ne misafirliği ?
giy çizmelerini bundan sonra batınca halatı bağlamakta senin işin
öyle oturup yiyip içip gezeceksen git bağdat caddesinde gez yok öyle misafirim falan :smiley:

vasgectım gelmesemmi aCEBA:smiley:

Faruk , çamurların içine baksaydın biraz hehe .... ;D ;D ;D
şaka bir yana geçmiş olsun....

frkbdr' Alıntı:
Halen hafta sonu kaybettiğim cep tlfonumun başıma açtığı sıkıntılarla uğraşmaktan son msjlara ancak bakabildim..Yücel baba valla doğru söylüyon hazır araçlar sağlamken ve ısınmaya tekrar başlamışken devam edelim diyorum..

hakannnnnn yine ne güzel kareler yakalamışsın sen yauwww
ellerinize sağlık, gözünüze sağlık, ruhunuza sağlık efenim

Geziye katılanlara, paylaşımları için, katılmayanlara dafotoğrafları beğendikleri için teşekkürler..
Ee, yeni fotoğrafları ne zaman çekiyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR