Gezenbilir Ömerli Kamplı Off-Road Gezisi (8-9 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeepcj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,262
Gezenbilir Ömerli Kamplı Keşif Gezisi (8-9 Aralık 2007)

çok güzel bir gezi olmuş, parkur gerçekten çok zorluymuş, gece ekibinden foto var mı? Orkun ve Serkan geçmiş olsun
Murat paşam sana da geçmiş olsun, nasıl deldin depoyu? nasıl onardınız?

Etiketler

Çok neşeli ve zorlu bir gezi oldu..Gelen ve emeği geçen herkese teşekkür ederim..

Hakan cumartesi akşamının gezilerini koymadan ben bir giriş yapayım :D :

O akşam ben , Mk51(Mustafa Kemik) , Offroader(Fatih Çakır) , sduran(Serkan Duran) , ve daha sonra SOS olarak yuysal(Yüksel Uysal) katıldı...

Saat 23.30 da girilen tek geçiş yönlü 4 km lik kabus dolu Güvercinlik_Kabakoz etabında saatler 02.00 yi gösterirken son durum:

1) En önde Serkan'nın aksı kırık hareketsiz..
2) Arkasında Mustafa abi diferansiyeli çamura saplanmış bekliyor
3) Fatih sırada batmayı bekliyor :smiley: (vinçinin son sarımıda yanlışlıkla açılınca,halat elde kalıyo)
4) Bende çaresiz ne yapıcaz diye düşünürken(yanlırından geçiş yok)
5) Kurtarıcımız Yüksel ( o sırada Akçakese'de) evinde çayını yudumluyo :D

SOS imize cevap verip etaba ters yönde girerek yardıma koşuyor..Serkan'ı o halde oradan çekip ta etabın sonuna kadar 1.5 satte çıkarıyor..

Sonra Fatih'i binbir zorlukla battığı yerden 300 m. kanalda vinçliyor..(devasa L.C.)
tabiki bu kadar çırpınan Yüksel belkide sayemizde en iyi off-road u yapmış oluyor.. saat sabahın 05.00 i

Sağol Yüksel...........

Ugur Allah akıl fikir versin kardeşim ne diyim :D :D..Bu sogukta o saatte ;)

endüstri' Alıntı:
harika bir gezi olmuş....araçları kırılan arkadaşlara geçmiş olsun....emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz... bizde bir kaçamak yaptık keşif gezisi fotolar için yeni bir başlık açacağım... uğur bey hep seninle uğraşmışlar hayırdır. :D :D :D
:smiley: Faruk'u battığı dereden çekerken bende battım :D ...Zaten kumda off-road u hiç sevmem..Araçta ağır olduğundan kumda oynamak için müsaait değil...Durdun mu hemen batıyor kerata :D

Teşekkürler...

Uzaktakilerden Murat'a, geçmiş olsun...
VitaEsMorte' Alıntı:
Kendimi fazla kaptırınca yakıt deposunu da deldim ve dağın başında iki kadın ve iki çocukla kaldım.

Teşekkürler dostlar :smiley: Nasıl oldu ben de anlamadım, çok fazla hoplayıp zıpladık ve yan yattık. Geçtiğimiz yerlerde de çok fazla taş kaya vs. vardı, herhalde sıkı bir vuruş oldu. Allah'tan oluk oluk akacak bir durum yoktu, sızdırma şeklinde olunca çocuklardan birinin yanında getirdiği oyun hamuruyla ilk yardım yaptık, ne de olsa Türküz ;D ;D ;D ;D ;D ;D

duman' Alıntı:
birde sakın yanlış anlamayın ama bir şey sormak istiyorum araç sınıfı 3 gezidir b olacak deniyor ama resimlerde o sınıfa ait olmayan araçları görüyoruz acaba bu konuyu yöneticilerimiz yeniden ele alsa.şöyle teknik bi problem çıkıyor bazılarımız araç sınıfına bakıp geziye gelmez iken resimleri gördükten sonra kafaları karışıyor olabilir mi?

Cüneyt arkadaşım gözleminde çok haklısın. Bu konu çözülecek...
Sınıf dışı gelen araçlar, diğer arkadaşlara daha çok iş çıkartıyor ve etap çok daha uzun sürede geçiliyor.

Bu gezi için: Cumartesi günü sıkı bir etap yapıldı. Pazar günü gelen araçlara göre daha kolay etaplar seçildi.
Hedeflediğimiz "Ömerli Kamplı Keşif Gezisi" yapılamadı aslında... Evdeki hesaplar çarşıya uymadı.

Her aktivite bize birtakım dersler veriyor. Dediğim gibi bu konu ve diğer aksaklıklar yavaş yavaş giderilecek...
Eleştirilerinizi eksik etmeyiniz... Sevgiler.

Jeep34' Alıntı:
1) En önde Serkan'nın aksı kırık hareketsiz..
2) Arkasında Mustafa abi diferansiyeli çamura saplanmış bekliyor
3) Fatih sırada batmayı bekliyor :smiley: (vinçinin son sarımıda yanlışlıkla açılınca,halat elde kalıyo)
4) Bende çaresiz ne yapıcaz diye düşünürken(yanlırından geçiş yok)
5) Kurtarıcımız Yüksel ( o sırada Akçakese'de) evinde çayını yudumluyo :D

SOS imize cevap verip etaba ters yönde girerek yardıma koşuyor..Serkan'ı o halde oradan çekip ta etabın sonuna kadar 1.5 satte çıkarıyor..

Sonra Fatih'i binbir zorlukla battığı yerden 300 m. kanalda vinçliyor..(devasa L.C.)
tabiki bu kadar çırpınan Yüksel belkide sayemizde en iyi off-road u yapmış oluyor.. saat sabahın 05.00 i

Sağol Yüksel...........

Nedemek abi her zaman yardıma hazırım.Biz her zaman yeri geldiğinde aileyiz demiyormuyuz Bende her aile ferdinin yapacağı şeyi yaptım. 8)
Gerçi o gece şarz dinamosunun yandığını düşünerek (arabada şarz lambası yanıyor ve voltaj en dipte 9 voltu gösteriyor) baya bir canım sıkılmıştı ama ertesi gün arabamı çalıştırıp şarz lambasının yanmadığını ve voltajında tekrar 14 volt gösterdiğini görünce :eek: bütün sıkıntım gitti.Neşem yerine geldi ;D

Ama kafama takılan bir soru var.Ben ne yaptımda bana bu kadar çektirdiniz yaww. :D :D

Şimdilik kapak fotoğrafı ile idare edin arkadaşlar, diğerleri bu akşam huzurlarınızda.

Kemerburgaz231-1.jpg

Murat ve Serkan sizlerede ayrıca geçmiş olsun.Allah beterlerinden saklasın.

Disconun deposu pek korunaklı değil, depona çelik koruma sacı yaptır, ayrıca differansiyel koruman yoksa mutlaka taktır, deldiğin şey depo değil de differansiyel de olabilirdi, taşlı arazi şakaya gelmez

VitaEsMorte' Alıntı:
Teşekkürler dostlar :smiley: Nasıl oldu ben de anlamadım, çok fazla hoplayıp zıpladık ve yan yattık. Geçtiğimiz yerlerde de çok fazla taş kaya vs. vardı, herhalde sıkı bir vuruş oldu. Allah'tan oluk oluk akacak bir durum yoktu, sızdırma şeklinde olunca çocuklardan birinin yanında getirdiği oyun hamuruyla ilk yardım yaptık, ne de olsa Türküz ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Aynen hocam. Yazın geçirdiğim tadilat sonunda onları da ekletecektim ama arabasızlık artık canıma tak ettiği için diferansiyel ve yakıt deposu için korumaları sonraya bıraktım. Karter koruması ile idare ediyoruz şimdilik. Hoş, ben yine de girmezdim tek başıma öyle bir yere ama iki küçük sevimli maviş "Murat abi oraya da gidelim, bunu da yapalım" diyince böyle bir nazar boncuğu sahibi oldum. Ayrıca üç defa boya attırdığım kaporta da yine eski neşeli günlerine geri döndü ;D

VitaEsMorte' Alıntı:
"Murat abi oraya da gidelim, bunu da yapalım" diyince böyle bir nazar boncuğu sahibi oldum. Ayrıca üç defa boya attırdığım kaporta da yine eski neşeli günlerine geri döndü ;D

E tamam ozaman.Aracın o eski neşeli günlerine geri döndüğüne göre.Senide bekleriz off-road gezilerimize. ;)

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim
gece yaptığımız gezi çok güzeldi fakat sonunda olan olay ertesi günkü geziye katılmamı engelledi :(
sorunun ne olduğu henüz tam netlik kazanmadı (aks diye tahmin ediyoruz )
bu arada Fatih makbuzları nereye göndereyim adresi almamışım da ;D ;D

Geçmiş olsun Serkan... Orkun ve diğer hasarlı arkadaşlara da...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri