Gezenbilir Ömerli Kamplı Off-Road Gezisi (8-9 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeepcj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,258

Jeepcj7

BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT!
Yer
ISTANBUL
Fotolardan önce söylemeliyimki Börekler süperdi, ellerinize sağlık..... ilk dönmek zorunda kalan! olarak elimdeki resimleri hemen upload ediyorum... Bu arada dün gece arabalar biraz hırpalanmış, geçmiş olsun Serkan, bugun karşılaşamadım :smiley: ama Yuksel'de problem yok sanırım. Bende motor kulaklarımı kopardım, anlayışla yardım eden ve eve dönmemi sağlayan bütün kardeşlerime ve abilerime teşekkürler :smiley:

Gelsin resimler...

Etiketler

Gezenbilir Ömerli Kamplı Keşif Gezisi (8-9 Aralık 2007)

Valla güzel gezi olmuş helal...

Nazamandır silik lastik kullanmaya başladın ORKUN abi cj de :smiley: ...

Sana benim navaranın yeni lastiklerinden lazım ! ...

Sorma Gultekin çamurun kıvamı çok güzeldi, yanlaya yanlaya gittik valla :smiley:

arkadaşlar çok güzel bi gezi olmuşa benziyor.her gezide olduğu gibi bu gezide de aracı arızalanan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum.birde sakın yanlış anlamayın ama bir şey sormak istiyorum araç sınıfı 3 gezidir b olacak deniyor ama resimlerde o sınıfa ait olmayan araçları görüyoruz acaba bu konuyu yöneticilerimiz yeniden ele alsa.şöyle teknik bi problem çıkıyor bazılarımız araç sınıfına bakıp geziye gelmez iken resimleri gördükten sonra kafaları karışıyor olabilir mi?yorgun olduğunuzu tahmin ediyor resimlerin devamını bekliyorum.

orkuncum eline sağlık hem tek başına araç kullanıp hem resim çekmişsin güzel karelerde yakalamışsın.sorun yaşamadın inşallah dönerken .bizde senden sonra hafif sayılabilecek bir parkura girdik.çok geç kalmadan döndük.

DSC01891.jpg

bunlarda fatihin çektikleri ladaya torpil geçmiş galiba neden acaba ? :smiley:

DSC01894.jpg

DSC01896.jpg

Valla elimden geldiği kadar işte... Daha düzgün kareler için Hakan'ınkileri beklemek lazım.. :smiley:

Problemsiz döndüm ya, hiçbirşey yokmuş gibi geldim... park ederken geri geri ittim arabayı tek başıma o komikti sadece :D

elnino' Alıntı:
orkuncum eline sağlık hem tek başına araç kullanıp hem resim çekmişsin güzel karelerde yakalamışsın.sorun yaşamadın inşallah dönerken .bizde senden sonra hafif sayılabilecek bir parkura girdik.çok geç kalmadan döndük.

ladaya biraz torpil yaptık yalan yok ama haketmiyor değil yani ;D
ama cj ye de torpil yapmışım oda eski gözağrımız :D

ellerine sağlık Yucelim ;D

Her koparttığımız parça ile Jeep biraz daha Heavy Duty oluyor... Uzerindeki std motor kulakları koptu Poliuretan takacaz ;D

[quote
orkun geçmiş olsun, bunlarda geçmiş olsun çiçeklerin :smiley:
[/quote]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR